Je bekijkt nu Sup board kopen? Wat is belangrijk om te weten

Sup board kopen? Wat is belangrijk om te weten

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Er zijn zoveel verschillende supboards, het is moeilijk om het juiste supboard te kiezen. Het is dan ook belangrijk om te weten dat goedkoop vaak duurkoop is (lees: 250 euro of minder) Goedkopere supboards buigen in het midden door wanneer je op het water bent. Dit heeft als resultaat dat je minder stabiliteit en snelheid hebt en het suppen dus ook meer energie kost. Zeker als je een beginnende supper bent dan zul je hier last van hebben. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een SUP Board? Wij hebben hier een vragenlijst opgesteld.

Factor vragen SUP Board kopen

Door middel van de onderstaande vragen kun jij het juiste sup board kopen.

1. Waar ga je voornamelijk suppen?
2. Wat voor afstanden ga je suppen?
3. Wie gaat er gebruik maken van de sup?

Goedkoop vaak duurkoop

Je weet misschien nu al welke supboard je het beste kunt aanschaffen. Let altijd op dat het kopen van een goedkoper supboard ten kosten gaat van jouw plezier. Dit komt dan ook vooral door de slechte(re) eigenschappen die de goedkope boarden bieden.

Weet je nog steeds niet helemaal zeker welk supboard je nu nodig hebt? Beantwoord dan de vragenlijst hieronder en scoor je eigen sup board in onze SUP webshop!

4. Wat is je supniveau?
5. Hoeveel weeg je?
6. Aan welke eigenschappen moet het sup board voldoen?

In onze sup webshop vind je ook diverse filters om het juiste sup board te kunnen kopen.
Een supboard van €250 zal vooral tegen vallen in de kwaliteit en de prestaties dat het zal leveren. Een goed supboard dat niet doorbuigt begint vanaf €450,-

Mocht het nog steeds niet lukken om het juiste sup board uit te zoeken, bekijk dan ook onze pagina’s: supboard kopen adviesgids en supboard voor beginners.
Heb je nog vragen na het lezen van deze blog over een sup board kopen? Stuur ons dan vooral een berichtje. We helpen je graag!