Je bekijkt nu Top 10 Beste SUP Accessoires

Top 10 Beste SUP Accessoires

top 10 beste sup accessoiresAls je een fanatieke Stand Up Paddle Boarder bent dan zal je al gauw merken dat je enkele nieuwe SUP accessoires bij je SUP uitrusting wilt hebben. In deze blog hebben we een top 10 van de beste SUP accessoires samengesteld. In deze top 10 hebben wij de meest handige en populaire accessoires gezet. Bekijk de top 10 beste SUP accessoires hieronder:

1. Drybag/Waterdichte Tas

Een drybag is onmisbaar voor wanneer je een lange SUP tocht gaat maken. Een drybag, ook wel waterdichte tas genoemd, is ideaal om je mobiel, eten en drinken in te bewaren. Deze tas is namelijk zoals de naam al zegt, waterdicht. Je kan een drybag gemakkelijk aan het elastiek of aan het greepje van je SUP board vastklippen. Zo bescherm je je spullen optimaal tegen eventuele waterschade en kun je altijd alle benodigde spullen meenemen om een lange tocht te maken.

 

2. Elektrische SUP Board Pompstar 8 elektrische sup board pomp

Bij vrijwel elk Stand Up Paddle Board wordt een handpomp geleverd. Het oppompen van je SUP Board met de handpomp vergt veel energie, tijd en moeite. Met een Elektrische SUP Board pomp zal je hier geen last meer van hebben. Een elektrische SUP Board pomp blaast namelijk je sup board automatisch op. Je hebt zowel elektrische pompen die blazen als zuigen en ook elektrische pompen met en zonder geïntegreerde accu.

Ben je geïnteresseerd in een elektrische sup board pomp maar kom je er niet helemaal uit welke e-pomp het beste bij jou past? Lees dan vooral onze elektrische SUP pomp kopen adviesgids.

 

3. Red Paddle Silent Air Removertop 10 beste sup accessoires

De Red Paddle Silent Air Remover haalt de ergernis van je opblaasbare sup leeg laten lopen weg. De silent air remover doet namelijk zoals de naam al zegt, het geluid sterk dempen van de lucht die uit het board komt. Dit is één van onze favoriete accessoires, wij hebben namelijk veel last van de herrie die er veroorzaakt word van een sup die leegloopt. Met onze SUP verhuur zitten wij namelijk naast een terras. Wanneer wij een SUP leeg laten lopen zonder de silent air remover terwijl er mensen op het terras zitten dan worden de mensen op het terras (logischerwijs) direct geïrriteerd. De Silent Air Remover lost dit probleem op aangezien hij het geluid van de leeglopende SUP sterk dempt. En het is natuurlijk ook een goede bescherming voor je oren aangezien een leeglopend supboard veel decibel produceert.

 

4. Restube Basic Opblaasbare Boeirestube basic

Als je je veilig wilt voelen op het water dan is de Restube Basic een accessoire dat je niet wilt missen. Deze boei blaast zich na het trekken aan het koort binnen no-time op. Dankzij het ideale ontwerp draag je hem gemakkelijk mee om je heup. De Restube Basic Opblaasbare Boei is onmisbaar wanneer je op ruige wateren Stand Up Paddle Board!

 

5. Ion Key Safeion key safe

Één van de dingen waar we als avontuurlijke suppers voornamelijk tegen aan lopen is het achterlaten van de auto sleutel. Wanneer je op de zee met ruiger water gaat suppen dan wil je geen drybag mee hebben, dat is namelijk onhandig. Om deze reden heeft Ion de Ion Key Safe ontwikkeld. Dit is eigenlijk een mini kluis voor je sleutel. Je kan hem gemakkelijk om een dunne paal heen hangen of in het zand graven. Let op: leg de sleutel alleen op een plek waar je zeker van weet dat je zal herinneren waar hij ligt. Anders is de kans groot dat je de sleutel niet meer kan terugvinden. Wanneer je de Key Safe opgegraven hebt voer je de code in en kan je gemakkelijk je sleutel er weer uithalen. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld gaat surfen.

 

6. Ion Auto Stoel Handdoekion autostoel handdoek

Ken je dat, dat je gaat suppen, in het water valt en daarna erachter komt dat je geen droge kleding mee hebt? Wij ook! Daarom vinden we de Ion autostoel handdoek ideaal. Deze handdoek doe je gemakkelijk om je auto stoel heen zodat je ook nat in de auto kunt zitten. Zo hoef je je niet druk te maken om de bekleding van je auto. Ook is het ideaal als je simpelweg geen zin hebt om je op de betreffende locatie om te kleden. Je kan dankzij de Ion Auto Stoel Handdoek zo de auto in stappen!

 

7. Moai Kajak Stoel en Peddel

maoi kajakstoelMet de Moai Kajak Stoel en Peddel kan je je SUP Board (mits de sup de goede aansluitingen heeft) omtoveren tot kano/kajak. De kajak stoel verbind je aan de O-ringen van je SUP Board, wanneer het zitje er stevig op zit dan klik je de peddel in elkaar en ben je klaar om te peddelen!

 

8. Ion Peddel Drijver

ion peddel drijverIn principe zou je peddel moeten blijven drijven, jammer genoeg is dit niet altijd het geval. Wij zijn bij onze SUP verhuur al vele peddels kwijtgeraakt doordat ze gezonken zijn. Sinds wij gebruik maken van Ion Peddel Drijvers hebben wij dit probleem niet meer gehad. Je doet de drijver om je peddel heen, doet het klittenband naar elkaar, en je peddel zal nu zonder twijfel drijven!

 

9. Ion SUP Carry Belt

ion carry belt sup accessoire
Als je je board niet met het greepje kan tillen omdat hij te zwaar is of omdat je er geen zin in hebt dan is de Ion SUP Carry belt het accessoire wat jij nodig hebt. Met deze Carry Belt kan je de SUP namelijk gemakkelijk onder je arm meenemen. De Carry Belt zit namelijk zowel om je schouder als om het board heen. Zo draag je het board eigenlijk als een tas en word je niet teveel belast aan één kant.

 

10. Red Paddle Ventiel Adapter

red paddle ventiel adapterDe Red Paddle Ventiel Adapter kan natuurlijk niet vergeten worden in deze top 10 beste SUP accessoires blog. De ventiel adapter van Red Paddle zorgt er namelijk voor dat je je normale fietspomp of compressor om kan toveren tot een SUP Board pomp. De ventiel adapter maakt namelijk gebruik van het ‘schrader’ systeem waardoor je er vele soorten pompen op kan zetten. Ideaal wanneer je een compressor of fietspomp hebt en geen elektrische pomp wilt aanschaffen!

 

Conclusie

Er zijn diverse sup accessoires die een grote bijdrage leveren aan het comfort van je SUP ervaring. Zo is een drybag super handig om je spullen veilig in mee te nemen en een elektrische pomp super handig om je energie voor het suppen te bewaren. Elk van deze top 10 SUP accessoires is super handig om te hebben en zal zonder twijfel je SUP ervaring beter maken.

Op zoek naar de linkjes van de producten? De linkjes zitten in de blauwe kopteksten verwerkt, ze zijn klikbaar en sturen je direct naar het betreffende product.

Heb je nog geen Board maar wil je wel een SUP Board kopen? Bekijk dan vooral onze SUP webshop. Wij leveren zowel complete pakketten als losse SUP Boarden en peddels. Heb je nog eventuele vragen over de werking van een accessoire of welke accessoire je het beste voor een specifieke situatie kan gebruiken? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

SUP je wel eens met je hond of ben je het van plan? Bekijk dan vooral onze blog over de populairste honden SUP accessoires.