Top 3 Aqua Marina SUP Boarden

Top 3 Aqua Marina SUP Boarden

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Algemeen

Aqua Marina is een bekend Stand Up Paddle Boarding merk dat vooral bekend staat om zijn sterke prijs/kwaliteitverhouding. De SUPS van Aqua Marina zijn dus niet van zulke goede kwaliteit als de boarden van Fanatic en Red Paddle. Maar dat is ook vrijwel onmogelijk voor de prijsklasse waarin Aqua Marina zich bevind. Deze boarden bevinden zich namelijk in een lage prijsklasse, en de kwaliteit die ze bieden binnen deze prijsklasse is dan ook uitzonderlijk.

over aqua marina
                 

Over Aqua Marina

Aqua Marina is een groots merk binnen de watersport markt. Al jaren verkopen ze Stand Up Paddle Boarden, inmiddels hebben ze er ook al meer dan een miljoen verkocht! Aqua Marina heeft een breed assortiment aan watersport artikelen. Als je kijkt naar de prijs/kwaliteitverhouding dan is dit toch wel een van de sterkste SUP merken binnen de markt.

Top 3 Aqua Marina SUP Boarden

In deze top 3 zetten we de beste Aqua Marina SUPS op een rijtje. De top 3 is gebaseerd op meerdere factoren waaronder stabiliteit, snelheid en comfort. Bekijk de top 3 hier onder.

aqua marina fusion
#1 Aqua Marina Fusion

Nummer 1: Aqua Marina Fusion

De Aqua Marina Fusion is al jaren lang het best verkochte SUP Board van Aqua marina. En dat is ook niet voor niets. Deze SUP heeft een mooie lengte, dikte en breedte waardoor hij stabiel, wendbaar en ook nog eens redelijk snel is. Met dit allround board kan je vrijwel alles, je kan er zelfs mee surfen (al is het Vapor board het beste board om mee te surfen) en fitnessen.

Ideaal voor beginners en gevorderden

Het Fusion board van Aqua Marina is zowel ideaal voor beginners als gevorderden. Dankzij zijn stabiliteit kan namelijk elke beginnende supper zijn weg wel vinden met deze SUP. En de lengte zorgt ervoor dat een gevorderd persoon ook leuke snelheden kan halen met de SUP. Ook is de Fusion verbazingwekkend wendbaar, dit komt zowel ten goede voor de beginnende als de gevorderde peddelaar aangezien je je hierdoor gemakkelijk kan manoeuvreren.

Voordelen van het Aqua Marina Fusion SUP Board

 • 15cm dik en 81cm breed en dus lekker stabiel
 • 330cm lang waardoor je er ook snel mee kan gaan
 • Lichtgewicht, namelijk maar 8,4kg
 • Maximaal gebruikers gewicht van 150kg
 • Kan opgepompt worden tot 15PSI waardoor de SUP een mooie stijfheid bereikt
 • Kan zowel voor suppen, surfen als fitness gebruikt worden
 • Ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde Stand Up Paddle Boarder
 • De Fusion word in een zeer compleet pakket geleverd
aqua marina atlas top 3
#2 Aqua Marina Atlas

Nummer 2: Aqua Marina Atlas

Het Aqua Marina Atlas board is het beste allround SUP Board voor de langere supper (vanaf 180cm) van Aqua Marina. Hij is alleen wel wat duurder dan de andere allround versies, dit is dan ook waarom hij op plek nummer 2 staat en niet op 1. De Atlas is een snelle en stabiele SUP waar vrijwel iedereen met een wat langere lengte plezier van kan hebben. De SUP is zowel ideaal voor de beginnende als de gevorderde supper. Het board is namelijk zeer stabiel en snel waardoor iedereen er plezier op kan hebben.

Comfort van de Aqua Marina Atlas

De Aqua Marina Atlas bied een hoog comfort. Dit komt dan ook vooral door zijn dikte van 15cm, breedte van 86,4cm en volume (luchtinhoud) van 390 liter. Ook de snelheid waarmee je op dit Stand Up Paddle Board kan suppen maakt het heel aangenaam. Dankzij de ruimte die je op de SUP hebt kan je je kind of hond gemakkelijk meenemen. Zo kan je gezellig met zijn tweeën op het board!

Voordelen van het Atlas pakket

  • Opblaasbaar en dus gemakkelijk mee te nemen
  • Hoog volume, brede basis en een mooie dikte waardoor hij zeer stabiel is
  • Een maximaal gebruikers gewicht van 180kg
  • Van het hogere segment en dus van top kwaliteit
  • Dankzij de vele ruimte op het board kan je je kind of hond meenemen
  • Je kan gemakkelijk snelheid maken en behouden op deze SUP
  • Ideaal pakket voor beginners en gevorderden
  • De Atlas word geleverd in een zeer compleet pakket
aqua marina vapor top 3
#3 Aqua Marina Vapor

Nummer 3: Aqua Marina Vapor

De Aqua Marina Vapor is al jaren lang één van de best verkochte SUP Boarden uit de Aqua Marina collectie. Dit komt dan ook vooral door de scherpe prijs van dit ideale beginners board. De prijs is namelijk zeer laag voor een SUP Board dat ideale kwaliteiten bied en ook nog eens in een zeer compleet pakket word geleverd. De Vapor word dan ook voornamelijk door beginnende suppers gekocht. Dit komt door meerdere factoren waaronder de goedkope prijs, het complete pakket en hoe gemakkelijk je kan leren suppen op deze SUP.

Compact SUP/surf board

Het Vapor board is 315cm lang, dit is niet lang en dit neemt enkele voordelen met zich mee. De SUP is namelijk compact, licht in gewicht, wendbaar en daarnaast ook nog eens geschikt om mee te surfen. Het surfen met deze SUP gaat dan ook verbazingwekkend goed voor een SUP Board. De compactheid van dit board komt volop in zijn recht in de golfen. Hoe kleiner de SUP hoe makkelijker het is om je te manoeuvreren op/in de golf.

Voordelen van het Aqua Marina Vapor pakket

 • Zeer compact
 • Opblaasbaar en dus gemakkelijk mee te nemen
 • Licht in zijn gewicht, namelijk maar 8,5kg
 • Dankzij zijn compactheid zeer geschikt om mee te surfen
 • Stabiel dankzij de dikte van 15cm
 • Wendbaar dankzij zijn lengte van 315cm
 • Scherp geprijsd en compleet pakket

aqua marina magma top 3 Bonus: Aqua Marina Magma

Als bonus aan de top 3 selecteren we de Aqua Marina Magma. Wanneer je het over Aqua Marina SUP Boarden hebt dan denk je niet gauw aan de Magma. Maar toch is het een ideaal SUP Board voor vele suppers. je kan er mooie tochten op suppen en snelheden maken. De lengte van 11’2 feet en de spits gevormde neus zorgen voor zo een min mogelijke weerstand. Een ideale SUP voor zowel de beginner als de intermediaire supper.

Snelheid met comfort

De Aqua Marina Magma kan je tijdens hogere snelheden met comfort op suppen. Dit zorgt ervoor dat de Aqua Marina Magma zowel als allround als touring SUP gebruikt kan worden. Ideaal voor als je een tussenweg tussen een allround en touring SUP zoekt.

Voordelen van het Aqua Marina Magma pakket

 • Spits gevormde neus waardoor hij door het water snijd
 • Spits gevormde achterkant waardoor hij ook wendbaar is
 • Bestaat uit 2 lagen PVC waardoor hij extra stevig is
 • Zowel stabiel als snel
 • Compleet en scherp geprijsd pakket

Aqua Marina Collectie video

Wil je alles weten over de top 3 Aqua Marina SUP Boarden? Bekijk dan de onderstaande video:

Wil je meer weten over Aqua Marina SUP na het lezen van deze top 3 Aqua Marina SUP Boarden? Bekijk dan vooral onze Aqua Marina blog. Ben je van plan een Stand Up Paddle Board aan te schaffen maar weet je niet welke het beste bij jou past? Bekijk dan vooral onze aankoopgids voor SUP Boarden.

Op zoek naar de linkjes van de producten? De linkjes zitten in de blauwe kopteksten verwerkt.