10 redenen om een red paddle co SUP board te kopen

10 redenen om een red paddle co SUP board te kopen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Red paddle Co zijn SUPS behoren tot de sterkste SUP Boarden die er zijn. Dit is ook één van de redenen waarom wij Red Paddle op onze webshop verkopen. Wij zullen in deze blog vertellen waarom Red Paddle de sterkste SUPS heeft en wij zullen ook 10 redenen opnoemen waarom jij een Red Paddle Co sup board moet kopen. We hebben onderzocht waarom Red Paddle Co de beste opblaasbare stand up paddle boarden maakt die er zijn. Ze hebben hun sup boarden op extreme wijzen getest, zoals geen ander sup board merk dat zou doen. Deze 10 testen behoren gelijk tot de 10 redenen waarom jij moet kiezen voor een Red Paddle Co opblaasbare sup board. Bekijk hier onder alle 10 redenenen om een Red Paddle Co SUP board te kopen.

1. Opblaasbaar stand up paddle board vs honden

Er word tegenwoordig heel veel gesupt met honden op het sup board. Aangezien de meeste sup boarden opblaasbaar zijn, moeten de stand up paddle boarden wel hond bestendig zijn. Wil je meer weten over je SUP zo veilig mogelijk te maken voor je hond? Bekijk dan onze top 5 populairste honden SUP accessoires. Daarnaast hebben wij ook onderzocht welke boarden het beste geschikt zijn om mee te gaan suppen met je hond.

2. Opblaasbaar stand up paddle board vs motor

Deze test met de motor, laat zien hoe stevig de Red Paddle Co sup boarden wel niet zijn.

3. Opblaasbaar stand up paddle board vs rugby spelers

Met deze extreme testen laat Red Paddle Co duidelijk zien, hoe sterk de sup boarden zijn. Deze test met rugby spelers, laat zien waar deze opblaasbare sup boarden tegen kunnen. Dit is nog een reden om dit sup board te kopen!

4. Opblaasbaar stand up paddle board vs ninja’s

De vierde reden om een opblaasbare sup board van Red Paddle Co te kopen is, dat ze echt tegen een stootje kunnen. Deze video geeft dit perfect weer.

5. Opblaasbaar stand up paddle board vs landrover

De sup boarden van Red Paddle Co worden op unieke wijzen getest. Hier laten ze wederom zien hoe sterk de sup boarden van Red Paddle zijn.

6. Opblaasbaar stand up paddle board vs paintball

Dit is misschien wel de meeste unieke test om een sup board mee te testen. Hier wordt het sup board van Red Paddle onder schot genomen met schoten van wel 289KM per uur. De sup boarden zijn bijna niet kapot te krijgen!

7. Opblaasbaar stand up paddle board vs zware auto band

Tot nu toe hebben de Red Paddle sup’s alles doorstaan. Deze test laat zien dat hij zelfs bestand is tegen een auto band van wel 120 kg!
De autoband word gelanceerd van wel 3,5 meter hoog.

8. Opblaasbaar stand up paddle board vs tractor

De red paddle sup’s zijn niet stuk te krijgen, hiervoor hadden we al een test met een motor. Dezelfde test word nu met een veel zwaardere tractor gedaan.

9. Opblaasbaar stand up paddle board vs laten vallen

Zelfs een goede val kan een Red Paddle SUP niet stoppen:

10. Opblaasbaar stand up paddle board vs grote graver

Dit is meeste extreme test die ooit gedaan is met een opblaasbaar sup board van Red Paddle. Deze test laat duidelijk zien waarom Red Paddle Co de beste opblaasbare sup boarden maakt die er zijn.

Conclusie

Red Paddle hun opblaasbare sup’s zijn zonder twijfel de beste opblaasbare sup boarden die er zijn. De bovenstaande filmpjes zijn 10 redenen om een sup board van Red Paddle Co te kopen. De sup boarden zijn super sterk, stijf en bijna niet stuk te krijgen. Red Paddle geeft dan ook tot wel 5 jaar fabrieksgarantie, de kwaliteit van het merk is echt hoogwaardig.
Red Paddle Co is het beste SUP merk en is dan ook zeker je geld waard!

Wil je meer weten over Red Paddle SUP boarden? Bekijk dan vooral onze aankoopadvies voor Red Paddle Co.   Wil je zeker weten dat je de juiste aanschaf doet? Bekijk dan ook vooral ons aankoopadvies voor SUP Boarden in het algemeen.