Je bekijkt nu Suppen Lokeren

Suppen Lokeren

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Laatste wijziging in bericht:update: 24 januari 2023
David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 24/01/2023

Waar suppen in Lokeren?

Lokeren heeft diverse locaties waar je ideaal te water kan met je Stand Up Paddle Board en uren lang plezier kan hebben. Wij hebben een top 2 gemaakt van de beste Stand Up Paddle Boarding locaties van Lokeren. Op de kaart die in de blog staat aangegeven zie je met een surf icoontje staan waar de locaties zich bevinden.

1. Suppen Durme

De Durme is een Belgische rivier in Lokeren. De Durme is voornamelijk omringd door de prachtige natuur. Als je een echte natuurliefhebber bent en ervan houd om recreatief te suppen dan is de Durme een ideale rivier voor jou om op te suppen.

2. Suppen Moervaart

De Moervaart is een lang kanaal waar je een lange tocht op kunt suppen. Houdt rekening met dat dit in principe alleen éen recht doorgaand stuk is. Als je een wat sportievere supper bent op zoek naar actie dan is de Moervaart niet aan te bevelen gezien het recht doorgaande stuk. Voor de natuurliefhebber kan het wel een echt mooie route zijn dankzij het groen dat je zo nu en dan tegen komt op de route.

Kaart: suppen Lokeren

Wil je meer SUP locaties in België ontdekken? Bekijk dan onze Suppen België blog.

David Ziessen

Ik ben David Ziessen, één van de SUP-specialisten van Isupcenter. Vanaf 2013 ben ik al bezig met het verhuren en les geven op SUP Boards. Mijn verhuurpunt genaamd Nikano, gevestigd aan de Nieuwkoopse Plassen was één van de eerste SUP verhuur locaties in Nederland. Ik ben dan ook één van grondleggers van het suppen in het Groene Hart van Nederland. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik alle ins- en outs van het suppen. Heb je advies nodig? Ik help je graag! Wil je een SUP Board testen? Ook dit is mogelijk! Neem vooral contact met mij op.

Geef een antwoord