Je bekijkt nu Suppen Lokeren

Suppen Lokeren

Waar suppen in Lokeren?

Lokeren heeft diverse locaties waar je ideaal te water kan met je Stand Up Paddle Board en uren lang plezier kan hebben. Wij hebben een top 2 gemaakt van de beste Stand Up Paddle Boarding locaties van Lokeren. Op de kaart die in de blog staat aangegeven zie je met een surf icoontje staan waar de locaties zich bevinden.

1. Suppen Durme

De Durme is een Belgische rivier in Lokeren. De Durme is voornamelijk omringd door de prachtige natuur. Als je een echte natuurliefhebber bent en ervan houd om recreatief te suppen dan is de Durme een ideale rivier voor jou om op te suppen.

2. Suppen Moervaart

De Moervaart is een lang kanaal waar je een lange tocht op kunt suppen. Houdt rekening met dat dit in principe alleen éen recht doorgaand stuk is. Als je een wat sportievere supper bent op zoek naar actie dan is de Moervaart niet aan te bevelen gezien het recht doorgaande stuk. Voor de natuurliefhebber kan het wel een echt mooie route zijn dankzij het groen dat je zo nu en dan tegen komt op de route.

Kaart: suppen Lokeren

Wil je meer SUP locaties in België ontdekken? Bekijk dan onze Suppen België blog.

Geef een antwoord