Je bekijkt nu 5 Goede Redenen om een Droogpak aan te Schaffen

5 Goede Redenen om een Droogpak aan te Schaffen

Wat is een drysuit/droogpak?

Een droogpak of drysuit biedt thermische isolatie of passieve thermische bescherming waardoor er geen water in het droogpak kan komen. Het wordt gedragen door duikers, watersporters, watersportliefhebbers en anderen die in of rond koud water werken. Een droogpak beschermt het hele lichaam behalve het hoofd en de handen. Hieronder ga ik verder in op 5 goede redenen om een drysuit/droogpak te kopen.

5 goede redenen om een drysuit/droogpak te kopen

Je moet natuurlijk wel goede redenen hebben om een drysuit/droogpak te kopen daarom gaan we kijken naar de 5 redenen om een drysuit/droogpak aan te schaffen.

1. Waterdicht

De naam “droogpak” zegt het eigenlijk al. We kunnen bevestigen dat het doet wat het moet doen, van nek tot teen blijf je kurk droog (als je een goed passend pak hebt). Een drysuit/droogpak heeft onder andere droge afdichtingen bij de polsen en benen, waterdichte naden en een Flexibele droge ritssluiting.

2. Winddicht

Naast dat een droogpak/drysuit waterdicht is, is het ook winddicht. je zult niks voelen van de wind en zult het daardoor ook niet koud krijgen.

3. Temperatuur

Een droogpak/drysuit blijft natuurlijk zoals in de naam staat droog, maar naast dat je droogt blijft zorgt een droogpak/drysuit er ook voor dat je lichaam veel langer op temperatuur blijft en het niet snel koud krijgt.

4. Makkelijk aan- en uit te trekken

Naast dat een drysuit/droogpak water en winddicht is en je op temperatuur houd is het pak makkelijk aan- en uit te trekken met een flexibele droge ritssluiting die je gemakkelijk helpt met het uit/aantrekken van het pak.

5. Comfort

Een drysuit zit erg comfortabel om je lichaam onder andere dankzij het geintegreerde stretch paneel. Daarnaast houdt het droogpak je lichaam droog waardoor je lichaam beter op temperatuur kan blijven.

Dit waren mijn top 5 redenen om een droogpak/drysuit te kopen. Ben je nou van plan om na mijn blog gelezen te hebben een drysuit/droogpak te kopen? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop, want wij hebben een breed assortiment aan droogpakken met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Geef een antwoord