Je bekijkt nu De Snelste Suppers Over Heel De Wereld

De Snelste Suppers Over Heel De Wereld

Het suppen heeft een grote opmars gemaakt over geheel de wereld. En bij een populaire sport komen al gauw competities en evenementen kijken. Dit maakt het voor hobby suppers leuk om te volgen. Ik heb een lijst gemaakt van de snelste suppers over heel de wereld. Bekijk de lijst hieronder.

Top 4 mannen records op de 200 meter

1. Danny Ching reed de 200 meter in een tijd van 47,60 seconden. Dit is dan ook gelijk het record op de 200 meter.

2. Met nog geen 3 seconden verschil voerde Conner Baxter over de finishlijn, namelijk met 50,26 seconden.

3. Daarna volgt Beau O’Brian met een tijd van 50,70 seconden.

4. Op de laatste (maar nog steeds indrukwekkende) plek staat Jake Jensen met 51,27 seconden.

conner baxter snelste supper

Top 3 vrouwen records op de 200 meter

1. Olivia Piana was geschokt, niet door de tijd die ze had gehaald maar omdat ze dacht dat ze eigenlijk nog een beginner was. De eerste sprint die ze heeft gedaan was de 200 meter. Daarmee heeft ze ook gelijk de eerste plaats gehaald met een tijd van 58,62 seconden.

2. Jessika Souza eindigde met een tijd van 59,17.

3. Niet veel later kwam Tarryn King aan voor de derde plaats met 59,84 seconden.

top 3 snelste vrouwen suppers

Top 5 snelste race SUP boards van de wereld:

Om een snelle neer te zetten is een snel SUP Board natuurlijk van belang. Hieronder staan de meest bekende race SUP Boards van het moment.

✓ Surftech 14’0 Dominator Pro Elite
✓ Riviera Ron House 12’6″ Carbon
✓ Hobie SUP 14′ E Series
✓ Surftech Lahui Kai 12′6″ Jamie Mitchell
✓ SUP ATX Adventure PREMIUM

Ook wij hebben geweldige Race Sup boarden in ons assortiment. Merken zoals Red Paddle, Fanatic, JP Australia en Yolo zijn bij ons te verkrijgen. De Race boarden van deze merken zijn van goede kwaliteit en zijn gemaakt om hoge snelheden mee te bereiken. Ben je een ervaren super en zoek je wat meer uitdaging? Dan is dit echt echt iets voor jou!

Race Supboarden zijn ultra licht en smal zodat de boarden zo min mogelijk weerstand op het water geven. Maar niet alleen het board is van belang, ook de peddel speelt een enorme rol. De meeste race suppers gebruiken dan ook carbon SUP peddels. Carbon is ultra licht en zeer stevig. Op onze site bieden we diverse soorten carbon SUP peddels van de beste merken.

 

Geef een antwoord