beste elektrische sup pompen

Beste Elektrische SUP Pompen

Een elektrische SUP Board pomp is bijna niet weg te denken bij het kopen van een opblaasbaar sup board. Maar de keuze kan soms lastig zijn aangezien er diverse soorten e-pompen zijn. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de beste elektrische SUP pompen van dit moment:

1. Star Pump 9

De star Pump 9 is echt een geweldige e-pomp, het grote voordeel is dat deze op een geïntegreerde accu werkt. De accu kan thuis op je lichtnet of in de sigarettenaansteker (12 volt) van je auto worden opgeladen. Dit maakt de accu volledig portable, hierdoor kan hij overal gemakkelijk mee naartoe genomen worden. Deze pomp kan niet alleen pompen, maar zelfs je telefoon opladen! Er zitten namelijk 2 USB aansluitingen op de pomp. Daarnaast is hij zelfs voorzien van licht. Dit is ideaal voor wanneer je in de avond wilt gaan Stand Up Paddle Boarden. De Star Pump 9 kan je SUP opblazen tot wel 16PSI! Ook als je een SUP Board hebt dat tot 20PSI kan is de Star Pump 9 nog steeds ideaal. Een SUP Board mag namelijk tijdens warm weer nooit tot zijn maximale opgepompt worden, 16PSI is dan dus perfect. Door de warmte zet je sup board namelijk uit en zal het aantal PSI’s automatisch vanbinnen oplopen. Je kan met de Star Pump 9 elektrische SUP pomp tot wel 3 supboarden achter elkaar oppompen op één accu lading.

 

 

2. Star Pump 8

De star pump 8 is ook een geweldige suppomp, deze heeft alleen geen geïntegreerde accu. Het grote voordeel van deze pomp dat hij heel makkelijk aangesloten kan worden aan de sigaretten aansteker van je auto. De pomp is van lichtgewicht en compact formaat waardoor je hem super gemakkelijk meeneemt. De star pomp 8 behoort tot één van de beste 12volt sup board pompen die er zijn. De sup pomp is voorzien van een duidelijk LCD scherm waarmee hij de druk in PSI of bar weergeeft. De pomp stopt automatisch met pompen als hij de door jou ingestelde PSI of bar heeft bereikt. De Star Pump 8 heeft ook een optie om er een powerbank aan te koppelen, hierdoor heb je alsnog een volledig draadloze pomp. En het voordeel van de Power Bank is dat hij altijd gemakkelijk te vervangen is!

 

 

 

3. Star Pump 7

De star pump 7 komt op de derde plek. Dit is de iets mindere luxe variant van de Star Pump 8. Deze heeft namelijk geen LCD scherm en het stroomvolume (de opblaas snelheid) is net wat minder als bij de Star Pump 8 waardoor het op pompen van je supboard iets langer duurt.
Ook de Star Pump 7 bevat net zoals de Star Pump 8 geen geïntegreerde accu maar is wel gemakkelijk aan te sluiten op de sigarettenaansteker van je auto. Ook deze pomp is te combineren met de Star Pump powerbank om hem volledig onafhankelijk van een stroombron te kunnen gebruiken.

 

 

Vond je dit blog interessant over de beste elektrische SUP pompen en wil je meer weten over deze unieke elektrische pompen van het merk Star Pump? Bekijk dan vooral ons artikel over de Star Pump SUP Board pompen.