populairste honden sup accessoires

Populairste Honden SUP Accessoires: Top 5

Eerder hebben wij een blog gemaakt met de beste tips voor het suppen met de hond. In deze blog kwam er aan het licht dat de juiste accessoires super handig zijn. In deze blog over de populairste honden SUP accessoires gaan we bespreken welke accessoires dat allemaal zijn. Wij hebben een top 5 gemaakt van de meest populaire honden SUP accessoires. Bekijk de top 5 hieronder:

honden zwemvest1. Zwemvest voor honden

Een zwemvest voor honden is ideaal voor wanneer je met je hond gaat suppen. Een zwemvest voor honden bevat namelijk een aantal unieke voordelen. Deze voordelen zorgen ervoor dat dit accessoire niet uit je honden SUP collectie kan missen. Bekijk de voordelen hieronder.

Voordelen van een zwemvest voor je hond: 

  1. Je kan een riem aan het vest vast klippen waardoor je je hond op je board kan houden
  2. Je kan je hond uit het water trekken aan het zwemvest wanneer nodig
  3. Hij zorgt ervoor dat je hond gemakkelijk kan blijven drijven

anti slip mat voor honden sup2. Anti-slip mat

We hebben het al in onze ‘hoe bescherm je je sup board tegen hondennagels‘ blog benoemd; een anti-slip mat is essentieel voor wanneer je wilt gaan suppen met je hond. Net zoals het honden zwemvest is ook een anti-slip mat onmisbaar voor het suppen met je hond. Wij zelf gebruiken een simpele dubbelzijdige deurmat met een anti-slip patroon. Bekijk de voordelen van zo een mat hieronder.

Voordelen van een anti-slip mat:

  1. Je hond zijn nagels kunnen het sup board niet bekrassen of lek maken wanneer hij op de mat staat
  2. Je hond zal een stuk minder snel weg kunnen glijden
  3. Dankzij de mat is het duidelijk voor je hond welk gebied op het SUP board zijn plek is

heup riem honden sup accessoire3. Heup riem

Met de heup riem kan je je hond dichtbij je houden in combinatie met het eerder genoemde honden zwemvest. Deze heup riem is super fijn aangezien je je handen op deze manier vrij hebt om te suppen maar je toch je hond dicht bij je kan houden op de SUP. En als je hond samen met jou het water invalt kan je de riem met de clip weer los klippen waardoor je niet aan elkaar verbonden zit.

beloningstas populairste honden sup accessoires4. Beloningstas

Als je je hond wilt trainen om braaf op het SUP Board te blijven zitten dan kan een beloning tas goed van pas komen. Deze tas kan je aan je heup riem of Stand Up Paddle Board vastklippen. Ook bevat deze tas een speciaal vakje voor honden poep zakjes. Dankzij deze zakjes kan je een lange tocht maken met je hond en hem ondertussen ergens uitlaten. Als dit nog niet genoeg was dan bevat de tas ook nog een speciale koptelefoon uitgang. Dit zorgt ervoor dat je een mp3 speler in het vakje kan doen en je oortjes door de speciale koptelefoon er uit kan laten komen. Zo kan je muziek luisteren tijdens het suppen. Zorg er wel voor dat zowel de mp3 speler als de oortjes waterdicht zijn, de tas is namelijk niet waterdicht.

sup leash populairste honden sup accessoires5. Leash

Wanneer je van je sup board af valt wil je natuurlijk niet dat hij van je wegdrijft, en al helemaal niet als je hond er nog op zit. Om deze reden is een leash super belangrijk. Een leash zorgt ervoor dat je Stand Up Paddle Board ten alle tijden dicht bij je blijft. Zo zorg je ervoor dat zowel jij als je hond veilig blijven tijdens het suppen.

sup waterflesBonus: waterfles

De waterfles van Red Paddle houdt water tot wel 24 uur koel. Wanneer je gaat suppen dan is dat natuurlijk heel belangrijk. Al helemaal aangezien je vaak met lekker weer gaat suppen en dus meer water nodig hebt. Ook voor je hond is het natuurlijk super belangrijk om gehydrateerd te blijven. Je hond kan uit de afneembare dop likken of je kan een extra bakje meenemen waar je hond uit kan drinken. Hier kan een drybag goed bij te pas komen. Je kan de drinkbak en meer gemakkelijk kwijt in een drybag. En bovendien is de tas waterdicht en kan je dus zelfs je mobiel er in meenemen, ook al bevelen wij een waterdichte telefoonhoes meer aan aangezien je hem dan om je nek draagt en dus dicht(er) bij je hebt.

Vond je dit artikel over de populairste honden SUP accessoires interessant en wil je meer weten over het suppen met je hond? Bekijk dan vooral onze beste tips voor het suppen met je hond blog.

Kan je de linkjes niet vinden? De linkjes zitten in de blauwe kopteksten verwerkt, ze zijn klikbaar en sturen je direct naar het betreffende product.

Op zoek naar nog meer super handige SUP accessoires? Bekijk dan vooral onze top 10 sup accessoires blog.