sup board omtoveren tot kajak met kajak stoel

Sup Board Omtoveren Tot Kajak Met Een Kajak Stoel

Sup Board Omtoveren Tot Kajak Met Een Kajak Stoel: Het is algemeen bekent dat je meer kan met een Stand Up Paddle Board dan alleen suppen. Zo kan je fitnessen, surfen en zelfs vissen op je SUP. En tegenwoordig kan je zelfs kanoën met je SUP. Merken zoals Aqua Marina en Moai hebben namelijk speciale kajak stoeltjes en peddels gecreëerd. Deze kajak stoelen en peddels kunnen op geselecteerde SUPS gebruikt worden. In de onderstaande tekststukken leggen we uit hoe je je sup board om kan toveren tot een kano met een kajak stoel.

Welke SUP merken hebben een kajak stoel optie

Momenteel hebben alleen Aqua Marina en Moai een optie voor een kajak stoel. In de toekomst zal dit zonder twijfel nog uitbreiden naar andere merken, maar voor nu zal het bij Aqua Marina en Moai blijven.

Welke kajak stoelen zijn er?

 


1. Aqua Marina SUP Kajak Zitje
– Dit kajak zitje van Aqua Marina kan je de volgende boarden mee om toveren tot kano: Aqua Marina Breeze, Aqua Marina Fusion, Aqua Marina Vapor en Aqua Marina Perspective.

 

 

 

 

 

2. Moai Kajak Stoel – De Moai Kajak Stoel is het ideale accessoire om je Moai SUP om te toveren tot kajak. De Kajak Stoel past uitsluitend op het volgende Moai Model: Moai 10’6″

 

 

 

Tip: Moai Kajak Peddel

Om je SUP Board volledig om te kunnen toveren tot kajak heb je ook een kajak peddel nodig. De Kajak Peddel van Moai is universeel te gebruiken en is in 3 delen op te delen waardoor je de peddel gemakkelijk in je SUP Board rugtas kan meenemen.

 

 

 

 

 

Vond je deze blog interessant over je SUP Board Omtoveren Tot Kajak Met Een Kajak Stoel? Bekijk dan ook vooral onze andere SUP blogs.