Dé SUP webshop van Nederland Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland en België Betaal achteraf!
Definitie & Uitleg | Wat is een INFLATABLE SUPBOARD? Een inflatable supboard is een supboard dat opblaasbaar is. Deze is met de handpomp of elektrische pomp op te blazen. De inflatable supboarden maken gebruik van drop-stitch technologie waardoor de boarden heel hard en stijf blijven. Er zijn een heleboel soorten en type supboarden zoals race, touring en allround sups. Het verschil zit hem met name in de vorm en het volume van de sup. De inflatable sups zijn makkelijk en compact dit maakt ze makkelijk op te rollen waardoor je ze overal gemakkelijk mee naar toe kan nemen.
Inflatable supboard uitleg van iSUPCENTER.nl: alle verschillende typen inflatable supboards zijn op onze webshop te vinden. Wij staan echt voor de inflatable sups omdat ze licht en sterk zijn. Daarnaast zijn ze super compact waardoor men ze gemakkelijk kan vervoeren. ISUPS zijn makkelijk te vervoeren in de auto, maar ook in het vliegtuig als je op vakantie gaat. Er zijn altijd leuke aanbiedingen van complete ISUP pakketten te vinden. Dit maakt de aanschaf van een inflatable supbord voor vrijwel iedereen toegankelijk!

Kenmerken van een INFLATABLE supboard

Een inflatable supboard heeft bepaalde kenmerken wat zo’n board toegankelijk maakt voor iedereen:
  • Opblaasbaar: ondanks dat het supboard opblaasbaar is, blijft hij hard door de drop-stitch technologie dat er in het board verwerkt zit. Hij is makkelijk en snel op te pompen met een handpomp of elektrisch pomp.
  • Compact: inflatable supboarden zijn makkelijk leeg te laten lopen, hierdoor kunnen ze goed opgerold worden. Dit zorgt er voor dat de SUP in een bijpassende draagtas opgeborgen kan worden. Men heeft hierdoor geen grote opslag ruimte nodig om een sup board te kunnen opbergen.
  • Gewicht: deze supboarden super licht, ze wegen namelijk max 15 kg. Het precieze gewicht verschilt natuurlijk per type inflatable sup.
Is het suppen nieuw voor je en zou je je er graag over willen inlezen? Bekijk dan onze beginners tips voor suppen.
Terug naar SUP kennisbank
×
×

Winkelmand