opblaasbare kano aankoopgids

zray opblaasbare kajakIn onze opblaasbare kano aankoopgids kun je alles lezen over het aanschaffen van een opblaasbare kano. Een opblaasbare kajak oftewel in de volksmond opblaasbare kano genoemd. Kajakken is een populaire watersport. Net als stand up paddle boarden kan iedereen dit makkelijk leren. Het is zeer laagdrempelige sport. Het enigste wat je nodig hebt is een kajak en kajakpeddel men kan het water op varen. De meeste populaire opblaasbare kajak is de twee persoonskajak, deze worde namelijk door de hele familie gebruikt.


Beste keuze opblaasbare kano’s van dit moment

We hebben onderzoek gedaan naar opblaasbare kano’s, hierbij hebben we naar prijs en kwaliteit verhouding gekeken. In onze webshop vind je 2 merken pure2improve opblaasbare kajakken en zray opblaasbare kajakken. Om goede keuze te maken hebben hieronder een selectie gemaakt van de beste keuze opblaasbare kano. Bekijk mijn selectie hieronder.

Eigenschappen van een opblaasbare kano

Er zijn net als SUP boarden, diverse soorten opblaasbare kano’s. Opblaasbare zijn ontzettend populair dit komt voornamelijk door de eigenschappen.

De belangrijkste eigenschappen van de opblaasbare kano

 1. Opblaasbaar: de kano’s van zray en pure2improve zijn allemaal opblaasbaar. Zo kunnen de kajakken overal mee naar toe genomen worden.
 2. Drijfvermogen: de meeste kajakken bestaan uit meer dan 1 kamers, dit houdt in mocht hij lek gaan, dat hij  altijd boven water blijft.
 3. Diverse kajakken: er zijn verschillende kwaliteiten opblaasbare kajakken. Daarnaast heb je natuurlijk het verschil tussen een eenpersoons en tweepersoons kajak.
 4. Laag in prijs: ten opzichte van een harde kajak van polyester of plastic zijn opblaasbare een stuk goedkoper.

Voordelen van een Opblaasbare Kajak

Het is belangrijk om te weten of je alleen of met zijn tweeën gaat kajak varen. Daarnaast is er de keuze voor harde kajake of opblaasbare kajak. Hiervoor hebben de belangrijkste voordelen van een opblaasbare kajek opgenoemd.

 • Samen: de meeste opblaasbare kajakken zijn tweepersoons, dus je kan er heerlijk met zijn tweeën op uit.
 • Neem je board over al mee naar toe: je kan de opblaasbare kajak overal mee naar toe nemen. Als hij niet opgepompt is, is hij eenvoudig klein te maken.
 • Voordelige keuze: een prijs van een kajak is relatief goedkoop ten opzichte van de sup boarden.

tweepersoons opblaasbare kano

Uitgelicht: Opblaasbare kajak van Pure2improve

We hebben speciaal in onze opblaasbare kano aankoopgids dit type opblaasbare kano van pure2improve uitgelicht.
Dit is de perfecte kajak voor ouder en kind of voor lichte personen rond de 70 kg. Hij is zeer makkelijk op te blazen en overal mee naar toe te nemen. Enige nadeel is dat er tas bij zit.

Inhoud kajakpakket:

 • Pure2improve kajak
 • 2 kajakpeddels
 • Voetpomp

Onze tips voor een opblaasbare kano kopen

Er zijn diverse soorten opblaasbare kano’s te koop, er zit echter veel verschil in kwaliteit. We hebben hier onder nog een paar belangrijke tips bij het aanschaffen van een opblaasbare kajak.

 • Bedenk goed waarvoor de kajak gaat gebruiken: ga je bijvoorbeeld een lange tocht maken of is het voornamelijk voor de kinderen.
 • De juiste volume: Het volume is erg belangrijk. Hoe meer volume, hoe meer gewicht de kajak kan dragen. Al heeft de opblaasbare kano veel volume, zorgt dit vaak ook voor meer stabiliteit. Afhankelijk van de afmeting.
 • Ruimte: Als je geen ruimte hebt is een opblaasbare kajak super handig, maar als je de ruimte hebt is plastic of polyester kano altijd beter.

Wil je toch liever een kano huren? Dan ben je bij kanoverhuur Nikano bij het juiste adres. Wil je nog iets weten bij het kopen van een opblaasbare kano en staat het niet de opblaasbare kano aankoopgids? Neem gerust contact met ons op.

Lees onze blogs over suppen!