Red Paddle Co SUP board koopgids

red paddle co

Red Paddle Co is een bekend merk onder de inflatable SUP boards. Het is misschien wel het bekendste merk en heeft ook het meest uitgebreide assortiment. Op ISUPCENTER vind je ook diverse SUP boards van het merk Red Paddle Co. In deze koopgids vertellen we je graag wat de beste boards van Red Paddle Co zijn van dit moment en waar je op dient te letten bij het kopen van een board.


Beste Red Paddle Co SUP boards van dit moment

Red Paddle Co geeft momenteel 5 jaar fabrieksgarantie als je, je supboard registreert op de Red Paddle Co website.
Hiermee willen ze aangeven dat zij de beste opblaasbare supboarden maken ter wereld! Om je op weg te helpen bij het maken van de beste keuzes, heb ik een selectie gemaakt met de beste Red Paddle Co Sup Boards van dit moment! Bekijk mijn selectie hieronder.

Eigenschappen van een  Red Paddle Co SUP board

Er zijn verschillende merken die inflatable SUP boards verkopen, maar op het meest vooruitstrevende merk van dit moment is Red Paddle Co. De boards van dit merk staan er om bekend dat ze een goede balans hebben en dat ze lang mee gaan. Wat voor een SUP board natuurlijk heel belangrijk is, vooral als het gaat om een opblaasbare SUP. Hieronder zullen we nog even dieper in gaan op de belangrijkste eigenschappen van het merk Red Paddle.

De belangrijkste eigenschappen van de supboarden van Red Paddle

 1. Opblaasbaar: allereerst alle boards van Red Paddle zijn opblaasbaar. Dat maak het heel makkelijk om de boarden over al naar mee te nemen, maar ook om het op te bergen.
 2. Enorm sterk: daarnaast zijn de boarden van dit merk enorm sterk. Het komt niet vaak voor dat een board stuk gaat, mocht dit wel voorkomen dan is dit makkelijk te repareren met een reparatieset.
 3. Diverse boarden: ook heeft Red Paddle diverse boarden. Er zijn bijvoorbeeld surf-, touring-, race- of yogaboarden. Dit maakt het het sup avontuur weer wat diverser.
 4. Laag in prijs: ook zijn de boarden van dit merk in verglijking met andere merken laag in prijs. Ook als je weet dat een board enorm lang mee gaat en je veel plezier er voor terug krijgt is dit het zeker waard.

Voordelen van een SUP board Red Paddle

Een SUP board van Red Paddle heeft natuurlijk ook voordelen. Onder de suppers is dit natuurlijk een bekend merk en vele zullen je board herkennen. Daarnaast is dit board heel toegankelijk en kun je hem eenvoudig over al mee naar toenemen hieronder staan nog enkele voordelen van de boards van Red Paddle:

 • Voor elke supper een board: zoals hierboven al beschreven staat is er voor elke supper een board. Ben je een supper die graag van snelheid (raceboard) houdt of meer van rust (yoga). Dan is het belangrijk dat de board hierop is aangepast. Zo is een yogaboard heel stabiel en is een raceboard daar in tegen wat minder stabiel maar kan deze makkelijker door het water bewegen.
 • Neem je board over al mee naar toe: de boarden van Red Paddle worden bijna allemaal geleverd met een tas. In deze tas kun je het SUP board eenvoudig meenemen. Zo berg je het board eenvoudig op maar neem je hem ook gemakkelijk mee naar bijvoorbeeld je vakantie.
 • Voordelige keuze: naast dat een inflateble SUP board makkelijk mee te nemen is, is deze ook goedkoper. Je hebt een wat praktischer board maar ook een goedkoper board.

red paddle starterspakket

Uitgelicht: Red Paddle CO starterspakket

Ben je een beginner op het gebied van Suppen? Maak dan een goede start met het Red Paddle starterspakket. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan. Ook als je al wat ervaring hebt met suppen en je toch toe bent aan een eigen board, dan is dit pakket perfect. In dit pakket vind je naast een board ook handige accessoires zoals een rugzak en een reparatieset. Met zo’n rugzak neem je het board makkelijk over al naar toe.

Inhoud starterpakket:

 • Red Paddle SUP board
 • Red Paddle Peddel
 • Rugzak
 • Reparatieset

Onze tips voor een Red Paddle board kopen

Ben je nog niet helemaal zeker of je een Red Paddle board wil kopen lees dan hieronder nog even wat tips die we je graag mee willen geven. Bij het kopen van een board moet je namelijk op verschillende aspecten letten, zo is het belangrijk dat je weet met welk soort activiteit je de board wilt gebruiken.

 • Bedenk goed waarvoor je het board wilt gebruiken: er zijn verschillende boards met elk zijn eigen eigenschappen. Zo heb je hele stabiele boarden en boarden die minder breed zijn waardoor ze sneller door het water gaan. De volgende boarden vind je o.a. bij ISUPCENTER; allround, surf, touring, race en yoga. Lees bij het soort board wat de eigenschappen zijn van de boarden en neem daarop je besluit.
 • De juiste afmeting: zoals je misschien al hebt gezien zijn de boarden te verkrijgen in verschillende afmetingen. Lees je goed in op onze website welke afmeting het beste bij jouw past. Ook zijn peddels te verkrijgen met verschillende afmetingen, maar zo zijn er ook verstelbare peddels te verkrijgen. Vooral voor lange tochten is het van belang dat je voor de juiste maat kiest, dit voorkomt blessures en andere pijntjes.
 • Lees reviews en ervaringen: het kan nooit kwaad om even te kijken hoe andere klanten het product ervaren hebben. Vaak staat bij het board ervaringen en reviews van klanten die het board al een keer gekocht hebben, hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan.

Zijn dingen die nog niet duidelijk voor je zijn? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met mij. Ik help je graag van het voorzien van het juiste advies!

Lees onze blogs over suppen!