Nikano kano en sup verhuur Roelofarendsveen

Wil je direct een reservering maken? Ga dan gelijk naar het reserveringsformulier!

Wilt u de polders van Roelofarendsveen op een leuke en sportieve manier ontdekken?
Dit kan nu eindelijk met de kano en sup! Heerlijk een stukje kanoen door de polders van Roelofarendsveen. De tulpen route is daar uitermate geschikt voor. Het suppen is nu ook komen overwaaien naar Roelofarendsveen, helemaal vanuit Hawai!
Dit is een unieke ervaring om al suppend de Veense Polders vanaf het water te bekijken.

Suppen in Roelofarendsveen

Wij bieden SUP “Stand Up Paddling” workshops aan.
Wil je ook leren suppen? Voor het suppen voor beginners bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij geven clinics, workshops en privé lessen. Geen ervaring met een surfboard of supboard, geen probleem!

Dit houdt in dat je zowel alleen als in groepsverband leert suppen. Ook voor beginners. We leren hoe je je suppeddel vasthoudt tijdens het peddelen en hoe je zo efficiënt mogelijk vooruit kunt komen. Met een juiste peddeltechniek kom je makkelijker vooruit. Daarnaast leer je ook nog andere vaardigheden, zoals een bocht maken en hoe te remmen etc. Bij het suppen gebruik je 95% van je lichaam, dit komt omdat je altijd met je balans bezig bent.
Wij organiseren bedrijfs- familie- vrienden- en team uitjes.
Doel van deze uitjes:
–           plezier
–           elkaar beter leren kennen
–           team building
In samenwerking met de Veense Bukker hebben we ook diverse arrangementen zoals lunch en barbecue. Vraag naar de mogelijkheden.

Je kan natuurlijk ook zelf een supboard huren, we hebben opblaasbare supboarden en hardboards in de verhuur.
Er zijn hier ook routes voor beschikbaar. Een supboard huren is een unieke manier om de Veense Polders te ontdekken.
Belangrijk is wel dat men waterschoentjes aan heeft omdat het op sommige plekken ondiep is en er wellicht puin op de bodem ligt.

Tarieven SUP (Stand Up Paddling) ( SUP workshop alleen op afspraak!)
Eerste uur: €15,- p.p. Opvolgend uur €12,50,- p.p.
Introductieles (1uur): €27,50 p.p.
Dagdeel 10:00 tot 13:00/14:00 tot 17:00: €35,- p.p.
Dagprijs: €50,- p.p.
Trip 2-3 personen onder begeleiding: € 45,- p.p. (1,5 tot 2 uur)
Trip 4-5 personen onder begeleiding: €39,- p.p. (1,5 tot 2 uur) Grotere groepen zijn ook mogelijk, bel of mail voor meer informatie 0631991145 / info@isupcenter.nl
Wetsuits: €5,-

Over suppen

Suppen is een groeiende watersport. Je kunt suppen op zee en/of vlak water, maar ook suppen op rivieren en wild water. Je kunt eigenlijk vrijwel overal waar water is suppen. Je kunt kiezen om lekker te toeren, maar je kunt ook in een hoog tempo gaan peddelen. Wij zien het net als hardlopen, je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Stand Up Paddle boarden is echt een work-out voor heel je lichaam.

Wat is suppen precies?

Stand Up Paddle boarding wordt het wereldwijd genoemd. In het Nederlands noemen wij het suppen. SUP staat dus voor Stand Up Padddling. Suppen is ontstaan op Hawaï, de surfleraren stonden op hun surfboard met een peddel in hun hand leerlingen instructies te geven. Zo hadden de leraren een goed overzicht over de groep beginnende surfers. Voordat suppen ontstond ging daar een hele geschiedenis aan vooraf. In 2000 begon suppen echt vorm te krijgen. Er kwamen sup surf wedstrijden op zee. Daarna volgde al snel sup races op vlak water. Zo kwamen er allemaal snelle ontwikkelingen op het gebied van suppen. Er ontstonden diverse sup elementen zoals sup touring, sup fishing, sup yoga. Volgens de outdoor foundation in 2013 is stand up paddle boarding oftewel suppen de meest populaire outdoor activiteit en snelst groeiende watersport van dit moment. In Nederland blijft suppen ook nog steeds doorgroeien. Dit komt mede door de toegankelijkheid. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

We beschikken over brede boards met veel volume die veel stabiliteit hebben. Deze boards zorgen er voor dat eigenlijk iedereen kan leren suppen. We hebben ook smalle supboards, zoals de race boards, deze boards zijn smaller maar daar in tegen wel sneller! Hiervoor moet je wel voldoende stabiliteit hebben om goed vooruit te kunnen komen. Voor iedereen is er wel een uitdaging bij het suppen.

Kano huren

Sinds kort verhuren wij nu ook kano’s in de Veense Polders. Dit is een heerlijke buiten activiteit waarmee je de Veense Polders kunt ontdekken. De tulpen route is hier zeer geschikt voor!

Tarieven uur dag
1-persoons kajak 4,- 20,-
2 -persoons kajak 6,- 30,-
Natuurtonnen 2,50
Kanoroutes 1,50,-

Prijswijzigingen voorbehouden.

We organiseren bedrijfsuitjes, teamuitjes, familie uitjes, vriendenuitjes en vrijgezellenuitjes.
In samenwerking met de Veense Bukker hebben we ook diverse arrangementen zoals lunch en barbecue.
Vraag naar de mogelijkheden.

Reserveren: SUP les of workshops

Nikano kano en supverhuur Roelofarendsveen

Adres: Hazenpad 1
Postcode: 2371aa
Plaats: Roelofarendsveen
Contact voor kano en sup verhuur:
Tel: 071-3312673  email: info@deveensebukker.nl

Contact voor sup workshops:
tel: 063199115 / info@isupcenter.nl