suppen scheveningen

Suppen Scheveningen

Waar suppen in Scheveningen?

Scheveningen herken je vooral aan de pier die over het water heen is gebouwd. Het Den Haagse gedeelte, Scheveningen, bevat een aantal leuke Stand Up Paddle Boarding locaties. Wij hebben de 2 beste SUP locaties in een overzicht gezet. Bekijk het overzicht hieronder.

1. Suppen strand van scheveningen

Het strand van Scheveningen is een leuke opstap plek om relaxed het water in te kunnen lopen vanaf het strand. Ook is het een ideale locatie om een pauze te kunnen houden van je SUP tocht. Let alleen wel op met het suppen in zee gebieden. Dit vergt namelijk wel extra veiligheidsmaatregelen zoals onder andere een leash. Één van de belangrijkste tips die we je kunnen meegeven is dat je alleen op zee supt als je een ervaren supper bent. Alle andere belangrijke tips voor het suppen op zee kun je in onze Suppen op zee blog vinden.

2. Suppen Haringkade

De Haringkade in Den Haag is een leuke plek om met een stads gevoel te kunnen suppen. Het water ligt namelijk naast het stadse gedeelte van Scheveningen. Als je het leuk vind om door kleine stukke wateren te suppen dan is dit de ideale plek!

Kaart: Suppen Scheveningen

In de onderstaande kaart bevinden zich de bovengenoemde ‘suppen Scheveningen’ locaties. De locaties worden met een blauw sup/surf icoontje aangegeven.

Voor het suppen op zee bevelen wij een SUP Board aan met een korte neus, een allround SUP zal dus ideaal zijn voor deze gelegenheid. Ook zal een allround SUP Board goed kunnen manoeuvreren tussen de kleine wateren binnenin de stad. Nog niet zoveel ervaring met suppen? Overweeg dan om een Stand Up Paddle les te nemen bij een lokale sup school als Solbeach.

Ook geïnteresseerd in andere top Stand Up Paddle Boarding locaties binnen Nederland? Bekijk dan hier alle beste SUP locaties van Nederland.