Wie zijn wij?

Op deze pagina kom je alles te weten over ons en hoe het bedrijf is ontstaan.

Picture of David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 11/03/2024

Aloha, Ik ben David Ziessen

In de zomer van 2012 zag ik voor het eerst iemand met een board en peddel over het water gaan. Toen ben ik gelijk op het internet gaan surfen om te kijken wat ik nou precies zag. Dit bleek toen Stand Up Paddling te zijn. In het Nederlands ook wel suppen genoemd. Ik was gelijk verkocht! Mijn gedachte ging direct naar dat ik iedereen kennis moet laten maken met suppen. Aangezien mijn zus al jaren een watersport/bootverhuur heeft, genaamd Nikano Botenverhuur. Was het voor mij gelijk duidelijk dat ik dit samen met haar wilde opzetten. Ik had alleen geen geld om stand up paddle boarden te kopen, dus daarom besloot ik mijn net nieuw gekochte auto te verkopen, om stand up paddle boards te kunnen kopen voor de verhuur. Sinds 2013 ben ik mede-eigenaar geworden van Nikano bootverhuur te Nieuwkoop. Door het suppen ben ik eigenlijk in het bedrijf van mijn zus gekomen, ik heb ook mijn ASI certificaat behaald waardoor ik internationaal suplessen mag geven, zo is SUP school Nikano ontstaan.

Suppen werd voor mij echt mijn passie. Vanuit onze verhuur begon eigenlijk mijn eigen webshop. Dit werd dus onze webshop Isupcenter. 

Nu verkopen al heel wat jaren SUP boards en hebben we duizende te vrede klanten.  

Bekijk onze collectie sup boarden op onze SUP Webshop.


Kwaliteit en service

ISUPCENTER gaat voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn de #NR1 specialist in inflatable supboarden (opblaasbare supboarden) in de Benelux. We streven er naar om alle producten die op voorraad zijn de volgende werkdag te kunnen leveren. Je kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor advies over welk product het beste bij jou past.

Waarom bestellen bij ISUPCENTER?

Meer als 12 jaar ervaring op het gebied van SUP!

Deskundig advies


ISUPCENTER gaat voor kwaliteit

Groot assortiment

Mogelijkheidboards te zien/testen voor een eventuele aanschaf

Gratis verzending bij de aankoop van een inflatable supboard


Gratis verzending boven de €75,- binnen de Benelux (inclusief de Waddeneilanden)


Elke werkdag voor 12:00 besteld, is morgen in huis! (wanneer voorradig)


Gewaardeerd door onze klanten. Onze gemiddelde beoordeling is een 9,7!

Bestellen zonder account

100%Veilig betalen

De merken van Isupcenter

Wat onze klanten vinden