Dé SUP webshop van Nederland Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland en België Betaal achteraf!

Bij het kopen van een sup board, wil je natuurlijk wel zeker weten of je het juiste sup board aanschaft.
ISUP CENTER is hét sup boarden test center van Nederland.
We hebben diverse soorten opblaasbare sup boarden om te testen.
Hier onder vind je alles over het testen van onze sup boarden bij onze sup boarden test center.


Merken van sup boarden

De merken die wij hanteren in onze webshop zijn voornamelijk Red paddle sup boarden,
Fanatic sup boarden, Aqua Marina Sup boarden, Zray sup boarden, Aztron Sup boarden en Sipa sup boarden. Helaas hebben we niet van elk merk elk board om te testen. We hebben merken die wij hanteren kort uit gelicht:


SUP boarden testen

Vaak willen mensen toch eerst een stand up paddle board proberen voordat zij hem gaan aanschaffen.
We hebben een selectie gemaakt van de beste en meest verkochte sup boarden. Al deze SUPS zijn ook in onze sup boarden test center uit te proberen.
Bekijk hier onze selectie aan populairste SUP boarden die bij ons te proberen zijn: (let op: zit het SUP Board dat je graag wilt testen er niet tussen? Stuur ons dan vooral een berichtje zodat wij voor u kunnen kijken of het gewenste board beschikbaar is om te testen)

Voordelen van het testen van sup boarden

Voordat je een sup board koopt wil je natuurlijk wel weten hoe een sup board op het water ligt en wat de karakteristieken van het board zijn.
Met onze kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor een persoon om het juiste sup board te kiezen.
Bekijk hier onder de voordelen van het testen van een Stand Up Paddle Board:

  1. Bekijken: de kleur of graphics van een supboard kunnen in het echt anders ogen dan op internet
  2. Advies: er is niks fijner als persoonlijk advies, en persoonlijk advies dat geven wij van harte!
  3. Vaareigenschappen: door diverse sup boarden uit te proberen zal je merken wat voor merk/type sup board je werkelijk fijn vind suppen. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, wendbaarheid en stabiliteit.
  4. Sup peddel: tegenwoordig worden bijna alle sup boarden als complete sets aan geboden. Dit betekend dat er vaak een SUP peddel bij zit. Elke sup peddel ligt anders in de hand. Zo merk je gelijk welke peddel het meest geschikt is voor jou

Sup boarden voor iedereen

Als we voornamelijk kijken naar de Nederlandse markt zijn het momenteel recreanten die een sup board aanschaffen. De starterspakketten zijn zowel voor beginnende en gevorderden mensen. Naast de recreanten, hebben we ook de fanatieke tour suppers of wedstrijd suppers. Deze sup boarden zijn ook bij ons in de webshop te vinden. Wil je meer weten waar je op moet letten bij het kopen van een sup board bekijk ons aankoopgidsen zoals supboard adviesgids, inflatable supboard adviesgids of onze interesse blogs met tips.


Advies bij het kopen een supboard

Er zijn zoveel verschillende sup boarden tegenwoordig. Daarom kan een goed en persoonlijk advies nooit kwaad.
Bij het zien en proberen van een sup board krijg je er gelijk een gevoel bij. Zo kan je met zekerheid het goede board uitkiezen. Het testen van sup boarden gaat uitsluitend op afspraak. Heb je een sup board gezien die wij niet als tester hebben? Neem dan gerust contact op, dan kunnen wij in samenspraak met de leverancier kijken of we een test board kunnen verkrijgen. Naast het testen kan je ook nog extra reviews lezen over bepaalde type supboarden die je interessant lijken. Bekijk alle soorten stand up paddle boarden op onze webshop.

Wil je een keer een supboard testen? Maak dan een afspraak met het onderstaande formulier:


×
×

Winkelmand