Isupcenter SUP Boarden Test Center

David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 04/02/2024

Bij het traject van een SUP Board kopen, wil je natuurlijk wel zeker weten of je het juiste sup board aanschaft. Bij ISUPCENTER kan je diverse sup boards testen en/of uitproberen, zodat jij een passende sup kan kopen! ISUPCENTER is hét sup boarden test center van Nederland. Hier onder vind je alles over het testen van onze sup boarden bij onze sup boarden test center.

We hebben diverse modellen en merken om te testen. Waar moet je opletten bij het kopen van sup?Dat zullen wij uiteraard ter plekken advieseren tijdens het sup testen!

Merken van sup boarden

De merken die wij hanteren in onze webshop zijn voornamelijk Red paddle sup boarden,
Fanatic sup boarden, Aqua Marina Sup boarden, Zray sup boarden, Aztron Sup boarden en Sipa sup boarden. Helaas hebben we niet van elk merk elk board om te testen. We hebben de merken die wij hanteren kort uit gelicht:

SUP boarden testen

Vaak willen mensen toch eerst een stand up paddle board proberen voordat zij hem gaan aanschaffen. Wat wij natuurlijk volledig begrijpen!
Wij hebben een selectie gemaakt van de beste en meest verkochte sup boarden. Ook hebben wij de test boarden verdeeld van beginners tot aan gevorderde SUP Boarden. Al deze SUPS zijn ook in onze sup boarden test center uit te proberen.
Bekijk onze selectie aan de populairste SUP boarden die bij ons te testen/proberen zijn:

let op: zit het SUP Board dat je graag wilt testen er niet tussen? Stuur ons dan vooral een berichtje zodat wij voor je kunnen kijken of het gewenste board beschikbaar is om te testen

Hardboards Testen

Wil je graag hardboards testen? Vanaf nu is dat ook bij ons mogelijk! Als je op zoek bent naar een hardboard dan wil je graag het board in het echt zien en het liefste natuurlijk ook testen. En dat begrijpen wij volledig! Om deze reden hebben wij dan ook diverse hardboards staan om te testen van het merk Fanatic. Bekijk de te testen boarden in de onderstaande opsomming:

Isupcenter test en reviews

Isupcenter test zijn eigen boards op het water, zodat wij precies weten hoe de vaar- of sup-eigenschappen zijn. Wil je meer weten over onze persoonlijke beoordelingen van de supboards? Hieronder vind je ons lijst met geteste boards:

  • Voordelen van het testen van sup boarden
  • Sup boarden voor iedereen
  • Advies bij het kopen een supboard

Voordat je een sup board koopt wil je natuurlijk wel weten hoe een sup board op het water ligt en wat de karakteristieken van het board zijn.
Met onze kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor een persoon om het juiste sup board te kiezen.
Bekijk hier onder de voordelen van het testen van een Stand Up Paddle Board:

  1. Bekijken: de kleur of graphics van een supboard kunnen in het echt anders ogen dan op internet
  2. Advies: er is niks fijner als persoonlijk advies, en persoonlijk advies dat geven wij van harte!
  3. Vaareigenschappen: door diverse sup boarden uit te proberen zal je merken wat voor merk/type sup board je werkelijk fijn vind suppen. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, wendbaarheid en stabiliteit.
  4. Sup peddel: tegenwoordig worden bijna alle sup boarden als complete SUP sets aan geboden. Dit betekend dat er vaak een SUP peddel bij zit. Elke sup peddel ligt anders in de hand. Zo merk je gelijk welke peddel het meest geschikt is voor jou

Als wij voornamelijk kijken naar de Nederlandse markt zijn het momenteel recreanten die een sup board aanschaffen. De starterspakketten zijn zowel voor beginnende als gevorderden suppers. Naast de recreanten, zijn er natuurlijk ook fanatieke tour suppers of wedstrijd suppers. Deze daarvoor bestemde tour en race sup boarden zijn ook bij ons in de webshop te vinden. Wil je meer weten over waar je op moet letten bij het kopen van een sup board? Bekijk dan onze interessante sup blogs met SUP tips.

Er zijn zoveel verschillende sup boarden tegenwoordig. Daarom kan een goed en persoonlijk advies nooit kwaad.
Bij het zien en proberen van een sup board krijg je er gelijk een gevoel bij. Zo kan je met zekerheid het goede board uitkiezen. Het testen van sup boarden gaat uitsluitend op afspraak. Heb je een sup board gezien die wij niet als tester hebben? Neem dan gerust contact op, dan kunnen wij in samenspraak met de leverancier kijken of we een test board kunnen verkrijgen. Naast het testen kan je ook nog extra Reviews lezen over bepaalde type supboarden die je interessant lijken. Bekijk alle soorten stand up paddle boarden uit onze collectie op onze SUP Webshop.

Wil je graag een supboard testen? Stuur dan een bericht via onze contact pagina.