Klantenservice

Isupcenter.nl streeft ernaar u zo snel en uitgebreid mogelijk te informeren over onze producten om daarmee u de kans te geven tot een goede keuze te komen wat betreft uw materiaal. We staan altijd klaar voor onze klanten en willen onze klantenreviews op een hoog niveau houden.

14 Dagen bedenktermijn

Na aanschaf van uw product(en) via isupcenter.nl heeft u tot 14 dagen na bezorging de tijd om uw aankoop te herroepen. Voorwaarde hierbij is wel dat de verpakking weliswaar geopend maar het product zelf niet gebruikt mag zijn. Om een soepele afhandeling te kunnen garanderen, raden wij u aan voor retournering contact met ons op te nemen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: het terugsturen van een SUP-board is niet mogelijk via PostNL; isupcenter.nl zal in geval van herroeping een mogelijkheid tot terugsturing voor u trachten te regelen. De kosten voor terugzending zijn echter voor de consument. De eventuele kosten voor de heenzending worden aan u terugbetaald.

Na retournering van uw product zult u uiterlijk binnen twee weken het aankoopbedrag terugontvangen.

Klachtenprocedure

Heeft u ondanks onze inspanningen u zo goed mogelijk van dienst te zijn geweest, onverhoopt toch een klacht? Isupcenter.nl hoort dit graag van u via e-mail of telefoon. Stuurt u uw klacht via e-mail dan ontvangt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van ons en uw klacht zal tenminste binnen 5 werkdagen in behandeling worden genomen. Meer weten over onze klachten procudure? Lees meer bij hulp bij klachten procedure.

isupcenter klantenservice david ziessen

Garantie

isupcenter.nl leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat een door ons geleverd product binnen redelijke verwachtingen fungeert. In de praktijk geldt dat fabrikanten van onze producten een fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar! Mocht uw product defect raken binnen dit termijn en valt het onder fabrieksgarantie , dan kun u natuurlijk ook op ons rekenen.

Op de website van de fabrikant van uw product kunt u de precieze garantieregeling en voorwaarden vinden.In geen geval zal een beperking in de fabrieksgarantie afbreuk doen aan uw wettelijke recht op garantie.