Outdoor Master

Outdoor Master, is opgericht in 2016, het merk staat bekend om hun ongekende kwaliteit en expertise op het gebied van buitenactiviteiten. Het merk richt zich vooral op buitenactiviteiten. Het is Amerikaanse merk en hun reputatie word in Europa telkens meer herkent. Het merk Outdoor Master staat voor meer dan alleen watersport. Hun doel is om de beste kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Outdoor Master?Bekijk hier alle voordelen van Outdoor Master SUP Pompen:

De Outdoor Master SUP pompen is must have voor onze suppers. Deze pompen zijn door ons zelf getest en hierdoor kunnen wij met volle overtuiging  de voordelen van Outdoor Masters opnoemen:

  • Snel: het zijn de snelste elektrische SUP pompen op de markt
  • Koelsysteem: ze hebben een gepatenteerd koelingssysteem, waardoor ze zelfs op warme dagen niet oververhit raken
  • Energie: nu je zelf niet hoeft te pompen, heb je genoeg energie over om te suppen!
  • Makkelijk meeneembaar: het lichtgewicht en stevige design zorgt ervoor dat je de pompen overal gemakkelijk mee naartoe kan nemen
  • Variaties: Outdoor Master heeft SUP pompen met- en zonder accu in de collectie.
  • Aan je auto: alle pompen kunnen opgeladen of gebruikt worden via de 12 Volt stekker van je auto.
  • Automatische uitschakeling: de pompen zetten zichzelf automatisch uit wanneer de pomp de door jou ingestelde BAR of PSI heeft bereikt
  • Veelzijdigheid: de pomp bied veelzijdigheid gezien je vrijwel elk opblaasbaar product ermee kan opblazen en zelfs leeg kan laten lopen!
  • Meerdere SUPS: dankzij het gepatenteerde koelsysteem blaast hij zonder oververhitting en met ongekende snelheid meerdere SUPS achter elkaar op
  • Luchtdruk: de Shark II kan tot wel 20 PSI!

Outdoor Master is niet zomaar het bestverkochte elektrische SUP-pompmerk; het onderscheid zich met snelheid en het geïntegreerde koelsysteem. De kwaliteit is dan ook van een hoog niveau!

Ben je er klaar mee om jouw SUP Board met de hand op te pompen? Maak het oppompen van je sup board een pretje en koop een elektrische pomp van Outdoor Master:

Toont alle 2 resultaten

Outdoor Master Whale Elektrische Sup Pomp

199,95
Levertijd: elke werkdag voor 12:00 besteld, is morgen in huis! Zonder moeite je sup board oppompen! 1 jaar fabrieksgarantie  Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Outdoor Master Shark II 20PSI SUP Pomp

149,95
Levertijd: elke werkdag voor 12:00 besteld, is morgen in huis! Zonder moeite je sup board oppompen! 1 jaar fabrieksgarantie  Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)