David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 23/01/2023

Star Pump is een van de grootste leveranciers op het gebied van elektrische sup board pompen.
De meeste pompen van dit merk zijn super makkelijk in gebruik, ze worden namelijk gewoon aangesloten op de 12Volt aansluiting van je auto.
Een elektrische pomp van Star Pump is een toegevoegde waarde voor jou als supper! In deze aankoopgids zul je lezen waarom het kopen van een Star Pump sup pomp een toegevoegde waarde is.

Beste Star Pump van dit moment

Gezien Star Pump diverse elektrische pompen heeft, hebben wij een selectie gemaakt van hun beste SUP pompen. Met deze sup pompen blaas je je supboard in no-time op. Bekijk onze selectie hieronder.

Star Pump 6 Elektrische Pomp

49,95
Met gemak je sup board  opblazen! Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Star Pump 8 Elektrische Pomp

79,95
 Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Star Pump 9 Elektrische Pomp

159,95
Je sup board is binnen no-time opgeblazen! Geen auto nodig  Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Eigenschappen van een Star Pump elektrische SUP pomp

We merken dat de elektrische SUP pompen steeds populairder worden, waaronder dus ook de Star Pump elektrische pomp. Dit komt doordat er steeds meer mensen gaan stand up paddle boarden. We zien dat het aanschaffen van sup boarden in Nederland en België in grote maten toeneemt. Het opblaasbare supboard concept is ontzettend populair, dit komt dan ook vooral omdat je de SUPS overal mee naar toe kan nemen om te gaan suppen. Opblaasbare supboarden moet je met de hand oppompen en dat vergt veel moeite. Dankzij de Star Pump E-pomp is het handmatig oppompen verleden tijd. Zo bewaar je al je energie voor op het water, de Star Pump doet namelijk al het werk voor je.

De belangrijkste eigenschappen van een Star Pump Elektrische pomp

 1. 12Volt aansluiting: de pompen kunnen aangesloten worden op de sigaretten aansteker van de auto
 2. Blaas volume: Star Pumps beginnen vanaf een blaas volume van 90liter per minuut. De Star Pump 6 heeft de laagste volume stroom en de Star Pump 9 de hoogste. De Star Pump 9 is dus het snelste klaar met pompen
 3. Powerbank: er is ook een powerbank beschikbaar voor de Star SUP pompen. Dankzij deze meeneembare accu kan je overal je supboard opblazen zonder afhankelijk te zijn van je auto

Voordelen van een Star Pump

Een elektrische sup pomp is natuurlijk super handig, want je hoeft nooit meer je stand up paddle board zelf op te blazen. Voor de ene persoon is het geen probleem om een supboard zelf met de hand op te pompen maar voor een ander kan het een behoorlijke klus zijn. Hier onder hebben we de grootste voordelen van de Star pompen samengevat:

 • Snelheid: in 12 tot 15 minuten is je supboard volledig opgeblazen. De snelste pomp kan een stand up paddle board in 8 tot 10 minuten op pompen. Dit is de Star pump 9, deze heeft een ingebouwde accu zodat je je SUP overal kan oppompen. Deze pomp wordt verder in het artikel nog meer behandeld.
 • Aantal: Je kan 2-3 supboarden er achter elkaar mee oppompen, afhankelijk van de grote van de sup boarden. Het is belangrijk om bij het oppompen van meerdere supboarden er een paar minuten tussen te laten zodat de pomp niet oververhit raakt
 • Mobiel: de sup pompen zijn makkelijk op te bergen en te vervoeren
 • Voordelige keuze: daarnaast zijn de prijzen ook nog eens super aantrekkelijk

 

star pump

Uitgelicht: Star Pump 9

Vind je het soms lastig om een stand up paddle board zelf op te pompen? Met de komst van de elektrische sup pomp wordt het oppompen van een stand up paddle board een stuk makkelijker!

Inhoud Star Pump 9:

 • Geïntegreerde accu
 • Pompslang
 • Beschermhoes voor de pomp
 • 12Volt en lichtnet aansluiting om te kunnen opladen
 • Diverse opzetstukken

Onze tips voor een Star Pump kopen

Wanneer je een elektrische pomp wilt aanschaffen dan is het handig om hierbij de grootte van je SUP en de aantallen van de sups die je achter elkaar wordt pompen in acht te nemen. Des te groter je board en des te meer boarden je achter elkaar wilt oppompen des te slimmer het is om een pomp van het hogere segment zoals de Star Pump 9 te nemen. Deze pomp kan namelijk meer boarden oppompen en blaast ze daarnaast ook nog eens sneller op als zijn kleinere broertjes, de Star Pump 6 en 7.

 • Aantal Stand Up Paddle boards: als je 2 supboarden achter elkaar wilt oppompen, houdt dan rekening met het volume wat de pomp uitblaast. Hoe meer volumestroom, des te sneller je sup board opgeblazen is
 • Waar: ga je vaak naar de zee, dan is het handig om er een powerbank bij te nemen of juist een pomp die een geïntegreerde accu heeft.
 • Test het uit: je kunt niet alleen SUPS bij ons testen maar ook elektrische pompen. Ga voor meer informatie naar onze SUP Board testcenter pagina

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Bekijk ook onze andere elektrische sup pompen aankoopgids.
Ook op zoek naar advies voor aanschaf van een supboard en peddel? Neem dan ook vooral een kijkje in onze overige adviesgidsen:
1. Sup board aankoopgids.
2. Sup peddel aankoopgids.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

[captiva_latest_posts introtext="Lees onze blogs over suppen!" posts="6"]