Dé SUP webshop van Nederland Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland en België Betaal achteraf!

Star Pump is een van de grootste leveranciers op het gebied van elektrische sup pompen.
De meeste pompen van dit merk zijn super makkelijk in gebruik, ze worden namelijk gewoon aangesloten op de 12Volt aansluiting van je auto.
Deze pompen zijn echt een toegevoegde waarde voor jou als supper! In deze aankoopgids zul je lezen waarom het kopen van een Star Pump sup pomp een toegevoegde waarde is.


Beste Star Pump van dit moment

Gezien Star Pump diverse elektrische pompen heeft, hebben wij een selectie gemaakt van hun beste SUP pompen. Met deze sup pompen blaas je je supboard in no-time op. Bekijk onze selectie hieronder.

Eigenschappen van een Star Pump elektrische SUP pomp

We merken dat de elektrische SUP pompen steeds populairder worden, waaronder dus ook de Star Pump elektrische pomp. Dit komt doordat er steeds meer mensen stand up paddle boarding gaan doen. We zien dat het aanschaffen van sup boarden in grote maten toeneemt. Het opblaasbare supboard is ontzettend populair, dit komt dan ook vooral omdat je de SUPS overal mee naar toe kan nemen om te gaan suppen. Opblaasbare supboarden moet je met de hand oppompen en dat vergt veel moeite. Dankzij de Star Pump E-pomp is het handmatig oppompen verleden tijd. Zo bewaar je al je energie voor op het water, de Star Pump doet namelijk al het werk voor je.

De belangrijkste eigenschappen van een Star Pump Elektrische pomp

 1. 12Volt aansluiting: de pompen kunnen aangesloten worden op de sigaretten aansteker van de auto
 2. Blaas volume: Star Pumps beginnen vanaf een blaas volume van 90liter per minuut. De Star Pump 6 heeft de laagste volume stroom en de Star Pump 9 de hoogste.
 3. Powerbank: er zijn ook powerbanks beschikbaar voor de Star SUP pompen. Dankzij deze meeneembare accu kan je overal je supboard opblazen zonder afhankelijk te zijn van je auto.

Voordelen van een Star Pump

Een elektrische sup pomp is natuurlijk echt super handig, want je hoeft nooit meer je stand up paddle board zelf op te blazen. Voor de ene persoon is het geen probleem om een supboard zelf met de hand op te pompen maar voor een ander kan het een behoorlijke klus zijn. Hier onder hebben we de grootste voordelen van de Star pompen samengevat:

 • Snelheid: in 12 tot 15 minuten is je supboard volledig opgeblazen. De snelste pomp kan een stand up paddle board in 8 tot 10 minuten op pompen. Dit is de Star pump 9, deze heeft een ingebouwde accu zodat je je SUP overal kan oppompen. Deze pomp word verder in het artikel nog meer behandeld.
 • Aantal: Je kan er 2-3 supboarden achter elkaar mee oppompen, afhankelijk van de grote van de sup boarden! Het is belangrijk om bij het oppompen van meerdere supboarden er een paar minuten tussen te laten zodat de pomp niet oververhit raakt.
 • Mobiel: de sup pompen zijn makkelijk op te bergen en te vervoeren.
 • Voordelige keuze: daarnaast zijn de prijzen ook nog eens super aantrekkelijk.

Uitgelicht: Star Pump 9

Vind je het soms lastig om een stand up paddle board zelf op te pompen? Met de komst van de elektrische sup pomp wordt het oppompen van een stand up paddle board een stuk makkelijker!

Inhoud Star Pump 9:

 • Geïntegreerde accu.
 • Slang (deze is aan te sluiten op een stand up paddle board)
 • Bescherm hoes voor de pomp
 • 12Volt aansluiting voor in de auto

 


Onze tips voor een Star Pump

Als je een elektrische pomp koopt, hou dan ook rekening mee met de grote van je supboard en de aantallen die je wilt opblazen.

 • Aantal Stand Up Paddle boards: als je 2 supboarden achter elkaar wilt oppompen, houd dan met rekening met het volume wat de pomp uitblaast. Hoe meer volumestroom, des te sneller je sup board opgeblazen is
 • Waar: ga je vaak naar de zee, dan is het handig om er een powerbank er bij te nemen of juist een pomp die een geïntegreerde accu heeft.
 • Lees reviews en ervaringen: bekijk reviews op internet of youtube filmpjes over SUP pompen om de juiste informatie voor jou te vinden

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Bekijk ook onze andere aankoopgids over sup pompen.
Ook op zoek naar advies voor aanschaf van een supboard? Neem ook een kijkje in onze overige adviesgidsen:
1. Supboard aankoopgids.
2. Sup peddel aankoopgids.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

×
×

Winkelmand