Gefeliciteerd! We hebben je order in goede orde ontvangen!

Graag willen wij, David en Jaimy, je via de onderstaande video persoonlijk bedanken voor jouw bestelling bij Isupcenter!

Cathy
Cathy

Geverifieerd door Webwinkelkeur

Super klantvriendelijk! David en Jaimy hebben duidelijk veel kennis en ervaring dat ze graag met hun klanten delen. Ik mocht verschillende Sup boards gaan testen en we kregen veel uitleg en eerlijke antwoorden om een goede keuze te kunnen maken. Direct de Sup mee naar huis en nu uitkijken naar nieuwe Sup avonturen! Dankjewel voor al jullie hulp!

René
René

Geverifieerd door Google

Isupcenter kan ik iedereen aanbevelen. Ze zijn in een woord geweldig! Hun website is transparant en helder en er zijn o.a. diverse Sup tips te vinden. Ook op mail wordt snel gereageerd. Ze zijn erg klantvriendelijk en service verlenend. Voorheen kende ik Isupcenter niet maar ben erg blij dat ik bij Isupcenter advies heb ingewonnen en daarop de bestelling geplaatst heb voor mijn Supboard. Deze werd keurig verpakt en snel verzonden.

Petra
Petra

Geverifieerd door Webwinkelkeur

Nadat ik de bestelling had gedaan, werd er even telefonisch contact opgenomen en doorgenomen hoe en wat. Heel fijn! Met Hemelvaartsdag ertussen duurde het een dagje langer, maar hij is er en ik ben er heel blij mee! Komend weekend ga ik m'n supboard voor het eerst gebruiken, dat wordt vast genieten. Kortom: duidelijke website, fijne communicatie en snelle zorgvuldige levering. Top!

0 Verlanglijst
Winkel
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account

Maak je sup avontuur compleet met de aanbevolen artikelen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hey fanatieke watersporter! Kan een van onze SUP experts je ergens bij helpen?