Picture of David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 04/02/2024

Zray SUP

Zray Sup behoort tot een van de beste budget sup board merken. Het merk bestaat al vanaf 2009 en richt zicht volledig tot de watersporten zoals kajakken en suppen. Zray is tot zover vooral bekend in Ibiza. Hier zie je dagelijks vele SUP Boarden en kajaks van Zray op het strand voorbijkomen.

zray logo

Beste Zray sup boarden van dit moment

Prijstechnisch zijn de sup boarden van Zray perfecte beginners boarden. We hebben hieronder een selectie gemaakt met de beste sup boarden van zray:

Zray F1 Fury 10’4

Oorspronkelijke prijs was: €549,95.Huidige prijs is: €399,00.
1 jaar fabrieksgarantie  Gratis SUP handleiding E-Book  Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Zray F2 Fury Pro 11

Oorspronkelijke prijs was: €599,95.Huidige prijs is: €309,00.
1 jaar fabrieksgarantie  Gratis SUP handleiding E-Book  Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Zray X1 X-Rider 10’2″

Oorspronkelijke prijs was: €469,00.Huidige prijs is: €399,00.
1 jaar fabrieksgarantie  Gratis SUP handleiding E-Book  Gratis verzending Snelle verzending  Veilig betalen (bijv. IDEAL of betalen in 3 termijnen, rente vrij!)

Eigenschappen van Zray Sup’s

Wij hanteren diverse sup board merken in onze shop. Zray is er hier één van. De voornamelijke reden dat wij Zray hebben toegevoegd aan ons assortiment, is dat Zray ook aan veiligheid denken. Dit heeft te maken met de eigenschappen die sommige sup boarden van het merk hebben.

De belangrijkste eigenschappen van de Zray Sup boarden

 1. Opblaasbaar: ze zijn een specialist in opblaasbare sup boarden, alle sup boarden in hun assortiment zijn dan ook opblaasbaar
 2. Enkele luchtkamer: Zray heeft sup boarden met een enkele luchtkamer, dit houdt in dat het board één luchtkamer heeft
 3. Dubbele luchtkamer: Zray heeft ook sup boarden voor meer gevorderde mensen en voor mensen die iets meer veiligheid willen. Deze sup boarden hebben namelijk een dubbele luchtkamer. Dit houdt in dat het sup board in twee delen wordt opgeblazen. Mocht de eerste kamer lek gaan, dan blijft er tweede kamer over waardoor je kan blijven drijven en op deze manier veilig blijft
 4. Budget Sup boarden: ondanks dat het budget sup boarden zijn, zijn we over de kwaliteit zeer te spreken

Voordelen van een Zray SUP Board

Alle sup boarden van Zray worden geleverd in een compleet pakket waar zich een peddel, leash, rugtas en pomp in bevind, bij sommige wordt er zelfs een kajak zitje bijgeleverd. Daarnaast biedt een Zray SUP nog andere voordelen, bekijk ze hier onder.

 • Kajak zitje: op elke sup board van zray kan een kajak zitje op gemonteerd worden
 • Compact: alle sup boarden zijn compact op te rollen en passen in de bijgeleverde rugtas zodat je hem overal gemakkelijk mee naar toe kan nemen
 • Budget Sup boarden: ondanks het budget sup boarden zijn, doet de kwaliteit hier niet aan af

                                                   Uitgelicht: Zray F1 touring sup board

Gezien het suppen in Nederland telkens populairder word, word het tour suppen ook zray f1 fury 104 sup boardtelkens meer gedaan. De Zray F1 behoort tot één van goedkoopste en kwalitatiefste touring supboarden binnen zijn segment.
Vandaar dat we dit Stand Up Paddle Board uitlichten.

Inhoud Zray F1 SUP Board tourpakket:

 • Zray F1 Fury supboard
 • Sup peddel
 • Sup pomp
 • Rugtas
 • Adapter voor luchtcompressor
 • Reparatieset                                              Bekijk het Zray F1 SUP Board

Onze tips voor een Zray sup kopen

Kom je er na het lezen van de bovenstaande tekst nog niet uit welk Zray SUP Board het beste bij jou past? Dan hebben we nog een paar handige tips om rekening mee te houden:

 • Waar ga je het sup board gebruiken: als je op zee gaat suppen, dan is het aan te raden om een sup board met een dubbele luchtkamer te nemen. Dit zorgt namelijk voor extra veiligheid
 • Maximale gewicht persoon: er zijn heel veel verschillende soorten breedtes en lengtes sup boarden, daarom is het altijd goed om na te gaan wat het maximale gewicht van het board is. Probeer altijd minimaal 10 tot 15kg onder het maximale gewicht van het board te zitten om de karakteristieken van het board te kunnen behouden
 • Sup boarden testen: er zijn inmiddels een paar testcenters in Nederland, waaronder ons eigen testcenter. Hier kan je uitgebreid en vrijblijvend een SUP Board testen. Ook kan het handig zijn om een keer een SUP board van een vriend, vriendin of kennis te lenen om zo te ervaren welke SUP het beste bij je past

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen bij het vinden van het juiste Stand Up Paddle Board.

[captiva_latest_posts introtext=”Lees onze blogs over suppen!” posts=”6″]