Zray Sup behoort tot een van de beste budget sup boarden. Het merk bestaat al vanaf 2009 en richt zicht volledig tot de watersporten, zoals opblaasbare kajakken en boten. Zray Sup is een mooie toevoeging aan onze webshop, want sommige boarden hebben “double chamber technologie”. Hun zijn een van de weinig merken die single camber en double chamber sup boarden heeft.
Dit maakt het board extra stijf en veilig.


Beste Zray sup boarden van dit moment

Prijs technisch zijn sup boarden van Zray, perfecte sup boarden voor beginners. We hebben hiervoor selectie gemaakt met de beste sup boarden van zray. Bekijk ze hier onder: 

Eigenschappen van een  Zray Sup’s

Wij hanteren diverse merken sup boarden in onze shop. Zray is hier één van. De reden dat wij Zray hebben toegevoegd hebben aan ons assortiment, is dat zij namelijk ook aan veiligheid denken. Dit heeft te maken met de eigenschappen die sommige sup boarden van zray hebben.

De belangrijkste eigenschappen van de Zray Sup boarden

 1. Opblaasbaar: hun zijn een specialist in opblaasbare sup boarden, alle sup boarden in hun assortiment zijn dan ook opblaasbaar.
 2. Enkel luchtkamer: Zray heeft sup boarden met enkel luchtkamer, dit houdt in dat je board via ventiel volledig op blaast.
 3. Dubbele luchtkamer: Zray heeft ook sup boarden voor wat gevorderde mensen en voor mensen die iets meer veiligheid willen, deze sup boarden hebben namelijk een dubbele luchtkamer. Dit houdt in dat het sup board in twee delen word opgeblazen. Mocht de buitenste rand lek gaan, dan blijft het binnenste gedeelte opgeblazen, zo kan er veiligheid gewaarborgd worden.
 4. Budget Sup boarden: Ondanks het budget sup boarden zijn, zijn het kwalitatief hele goede sup boarden.

Voordelen van een SUP board van Zray

Alle sup boarden van Zray zijn samengesteld met een board, peddel en leash. Daarnaast biedt een Zray nog andere voordelen, bekijk ze hier onder.

 • Kajak zitje: op elke sup board van zray kan een kajak zitje op gemonteerd worden.
 • Compact: Alle sup boarden zijn klein om te rollen en passen in speciale sup rugtas, zodat je hem overal mee naar toe kan nemen.
 • Budget Sup boarden: Ondanks het budget sup boarden zijn, zijn het kwalitatief hele goede sup boarden.

Uitgelicht: Zray F1 touring sup board

Gezien suppen in Nederland telkens populairder word, word het tour suppen ook telkens meer gedaan. Zray F1 behoort tot één van goedkoopste touring supboarden die er zijn.
Vandaar dat we dit paddle board uitlichten.

Inhoud paddle board tourpakket:

 • Zray F1 Fury supboard
 • Sup peddel
 • Sup pomp
 • Rugzak
 • Adopter voor luchtcompressor
 • Reparatieset

Onze tips voor een Zray sup kopen

Kom je nog niet uit welke keuze je moet maken bij het kiezen van Zray sup board, dan hebben we nog een paar handige tips om op te letten.

 • Waar ga je het sup board gebruiken: Als je op zee gaat suppen, dan is het aan te raden om een sup board met een dubbele luchtkamer te nemen. Dit zorgt namelijk voor extra veiligheid.
 • Maximale gewicht persoon: Er zijn heel veel verschillende soorten breedtes en lengtes wat betreft sup boarden, daarom is het altijd goed om na te gaan wat het aanbevolen gewicht van de persoon is.
 • Sup boarden testen: Op sommige locaties heb je de mogelijkheid om supboarden te testen. Als je een sup zelf even kan ervaren kan soms net zorgen dat je de juiste keus maakt. Het kan ook zijn dat iemand in je omgeving een supboard heeft, die je misschien wel mag testen.

Kom je er nog niet helemaal uit? Neem gerust contact op, zodat wij jou kunnen helpen aan het juiste stand up paddle board.

Lees onze blogs over suppen!