Wie zijn wij?

Wij zijn Jaimy van Wijngaarden en David Ziessen.
We zullen ons even voorstellen!
Ik, David ben mede eigenaar van de botenverhuur Nikano in Noorden. Circa 5 jaar geleden heb ik mijn dorpsgenoot en inmiddels zakenpartner Jaimy in dienst genomen om voor Nikano te komen werken.

Tijdens dat Jaimy bij mij in dienst was voor de botenverhuur kwam ik iemand op een SUP Board op het water tegen. Ik was gelijk om! Op een gezonde manier lekker buiten sporten!
Door het suppen ben ik eigenlijk in het bedrijf van mijn zus gekomen, ik heb ook mijn ASI certificaat behaald waardoor ik internationaal suplessen mag geven. Naast onze botenverhuur Nikano, hebben we nu ook een SUP school!

Na de SUP school te openen hebben mijn voormalige werknemer en inmiddels zakenpartner Jaimy en ik besloten om een webshop voor suppen te openen genaamd Isupcenter. Sinds die dag zijn we volop bezig met onze webshop zo uitgebreid mogelijk te maken met zoveel mogelijk informatie en kwalitatieve SUP producten.

Ons doel is zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de natuur! Vandaar deze leuke combi, de verhuur en de webshop Isupcenter. De I staat voor inflatable! Inflatable SUP CENTER.

Wij zijn dé SUPboard webshop van Nederland, en dus ook de specialisten op het gebied van opblaasbare supboarden. Onze SUPboard webshop heeft een groot en breed assortiment aan opblaasbare sups. Van de beginnende suppers tot aan de super fanatieke suppers, iedereen kan hier terecht!

Bekijk onze collectie supboarden op onze webshop.

Kwaliteit en service

ISUPCENTER gaat voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn de #NR1 specialist in inflatable supboarden (opblaasbare supboarden) in de Benelux. We streven er naar om alle producten die op voorraad zijn binnen 48 uur te bezorgen. Je kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor advies over welk product het beste bij jou past.

Waarom bestellen bij ISUPCENTER?

  • Deskundig advies
  • ISUPCENTER gaat voor kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Mogelijkheid boards te zien/testen voor een eventuele aanschaf
  • Gratis verzending bij een aankoop van een inflatable supboard
  • Gratis verzending boven de €75,- binnen de Benelux (inclusief de Waddeneilanden)
  • Binnen 48 uur bezorgd (wanneer voorradig)
  • Bestellen zonder account
  • Veilig betalen