Wie zijn wij?

Wij zijn David Ziessen en Jaimy van Wijngaarden. Op deze pagina kom je alles te weten over ons en hoe het bedrijf is ontstaan.

We beginnen eerst met David Ziessen

In 2012 zag ik (David Ziessen) voor het eerst iemand met een board en peddel over het water gaan. Toen ben ik gelijk op het internet gaan surfen om te kijken wat ik nou precies zag. Dit bleek toen Stand Up Paddling te zijn. In het Nederlands ook wel suppen genoemd. Ik was gelijk verkocht! Mijn gedachte ging direct naar dat ik iedereen kennis moet laten maken met suppen.  Gezien mijn zus al jaren een watersport/bootverhuur heeft, genaamd Nikano Botenverhuur. Was het voor mij gelijk duidelijk dat ik dit samen met haar wilde opzetten. Ik had alleen geen geld om stand up paddle boarden te kopen, dus daarom besloot ik mijn net nieuw gekochte auto te verkopen, om stand up paddle boarden te kunnen kopen voor de verhuur. Sinds 2013 ben ik mede-eigenaar geworden van Nikano bootverhuur te Nieuwkoop. Door het suppen ben ik eigenlijk in het bedrijf van mijn zus gekomen, ik heb ook mijn ASI certificaat behaald waardoor ik internationaal suplessen mag geven.

david ziessen

Suppen werd voor mij echt mijn passie. Vanuit onze verhuur begon eigenlijk mijn eigen webshop. Dit werd dus onze webshop Isupcenter.

Gelukkig had ik een hele goede jongen in dienst genaamd Jaimy. Die de website volledig op zich nam. Zo is eigenlijk de samenwerking met Jaimy ontstaan.

Jaimy van Wijngaarden

Ik ben Jaimy van Wijngaarden en heb suppen ontdekt toen ik David af en toe hielp bij de bootverhuur. Wat ik in deze tijd ontdekte is dat ik suppen en ondernemen echt heel leuk vind. Het liefst wilde ik van mijn hobby mijn werk maken. Ik kreeg de kans om de webshop op mij te nemen en op deze manier kwamen we tot de conclusie dat David en ik beter zakenpartners konden worden. Met het motto samen staan we sterk en samen kunnen we meer. Deze dagen zijn we volop bezig met onze webshop zo uitgebreid mogelijk te maken met zoveel mogelijk informatie en kwalitatieve SUP producten.

Ons doel is zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de natuur! Vandaar deze leuke combinatie, de verhuur en de webshop Isupcenter. De I staat voor inflatable! Inflatable SUP CENTER.

Wij zijn dé SUPboard webshop van Nederland, en dus ook de specialisten op het gebied van opblaasbare supboarden. Onze SUPboard webshop heeft een groot en breed assortiment aan opblaasbare sups. Van de beginnende tot aan de gevorderde supper, iedereen kan hier terecht!

Bekijk onze collectie sup boarden op onze SUP Webshop.

over ons

Kwaliteit en service

ISUPCENTER gaat voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn de #NR1 specialist in inflatable supboarden (opblaasbare supboarden) in de Benelux. We streven er naar om alle producten die op voorraad zijn de volgende werkdag te kunnen leveren. Je kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor advies over welk product het beste bij jou past.

Waarom bestellen bij ISUPCENTER?

  • Deskundig advies
  • ISUPCENTER gaat voor kwaliteit
  • Groot assortiment
  • Gratis verzending bij de aankoop van een inflatable supboard
  • Gratis verzending boven de €75,- binnen de Benelux (inclusief de Waddeneilanden)
  • Elke werkdag voor 12:00 besteld, is morgen in huis! (wanneer voorradig)
  • Gewaardeerd door onze klanten. Onze gemiddelde beoordeling is een 9,7! 
  • Bestellen zonder account
  • Veilig betalen