Fanatic SUP Boards 2023: Toonaangevend in Watersport

Overweeg je een Fanatic SUP board aan te schaffen? Fanatic staat bekend als een van de meest toonaangevende merken in de wereld op het gebied van suppen en windsurfen. Sinds hun oprichting in 1981 hebben ze voortdurend gestreefd naar topkwaliteit en uitmuntende service. Deze lange geschiedenis spreekt boekdelen over hun toewijding aan de hoogste normen

Waarom een Fanatic SUP Board kiezen?fanatic sup

Fanatic heeft oorspronkelijk naam gemaakt in de wereld van het windsurfen. In 2010 voegden ze Stand Up Paddling toe aan hun assortiment. Sebastian Wensel, de vooraanstaande shaper van Fanatic, introduceerde de CAD-technologie in het productieproces van Fanatic SUP. Deze innovatieve aanpak versterkt hun positie als pionier in de branche. Fanatic bestaat als sinds 1981 en hebben alle kennis en ervaring om de beste sup boards te maken van wereld. Het merk staat voor top kwaliteit, innovatie en passie en streven voortdurend gestreefd naar topkwaliteit en uitmuntende service. Deze lange geschiedenis spreekt boekdelen over hun toewijding aan de hoogste normen.

Addicted to Ride”: De Essentie van Fanatic SUP

Het motto “addicted to ride” vat perfect samen waar Fanatic voor staat. Hun liefde voor watersport drijft hen om steeds weer droom SUP-boards te ontwerpen. Fanatic belichaamt kwaliteit, innovatie, expertise, consistentie, integriteit, een op de oceaan gerichte mentaliteit en bovenal een onge√ęvenaarde passie!

Kies het Juiste SUP Board voor Jou

Naast Fanatic supboards bieden wij ook een selectie van andere gerenommeerde merken zoals Red Paddle, Aqua Marina, Zray en Moai SUPS. Twijfel je welk sup board het beste bij jou past? Bezoek dan zeker onze categoriepagina voor advies over het kopen van een SUP board.

Bekijk de collectie van Fanatic:

Filter

Ontdek de Fanatic Collectie: Complete Starters SUP Pakketten

Fanatic heeft de afgelopen jaren complete starterspakketten aan hun collectie toegevoegd. Dit stelt je in staat om een compleet Fanatic SUP board pakket aan te schaffen tegen een scherpe prijs!

Inhoud van het Fanatic SUP Board pakket

De Fanatic supboards worden nu geleverd als complete pakketten. Maar wat mag je verwachten in zo’n pakket? Hier is een overzicht:

  1. Fanatic SUP Board
  2. 3-delige peddel
  3. Rugtas
  4. Handpomp
  5. Uitneembare vin

Voordelen van een Fanatic SUP Board Pakket: Alles-in-één 

Het aanschaffen van een compleet Fanatic SUP Board pakket biedt tal van voordelen. Je hoeft niet langer afzonderlijk accessoires te selecteren, alles zit in één pakket. Bovendien zijn deze pakketten zorgvuldig samengesteld door de professionals van het Fanatic-team, waardoor je altijd topkwaliteit in huis haalt!

Fanatic peddels

Fanatic biedt niet alleen een uitgebreide collectie SUP Boards, maar ook hoogwaardige peddels. Deze zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk hieronder de populairste Fanatic peddels op dit moment:

  1. Fanatic Carbon Peddels
  2. Fanatic Bamboo Peddels
  3. Fanatic Diamond peddels

Twijfel je nog over welk Fanatic SUP Board of peddel het beste bij jou past? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. We staan klaar om je vrijblijvend advies op maat te geven!