Fanatic SUP Boards 2022

Fanatic SUP kopen? Fanatic is één van de meest toonaangevende watersport merken op het gebied van suppen en windsurfen. Fanatic is opgericht in 1981. Dit geeft aan dat zij altijd vooruitstreven met kwaliteit en service als hoofddoel.
fanatic sup

Fanatic is groot geworden op het gebied van windsurfen. In 2010 werd Stand Up Paddling toegevoegd aan het assortiment. Sebastian Wensel is de top shaper van Fanatic. Hij heeft bij Fanantic SUP de CAD technologie in het productieproces geïntroduceerd.

Addicted to ride

Fanatic SUP staat ook bekend om de quote “addicted to ride”. Dit zegt eigenlijk al waar Fanatic voor staat. De liefde voor watersport is de katalysator om steeds meer droom sup boarden te creëren. Fanatic is kwaliteit, innovatie, kennis, ervaring, consistentie, integriteit, Ocean Minded Spirit en bovenal passie!

Het juiste SUP Board

Naast Fanatic supboarden hebben we onder andere ook Red PaddleAqua Marina, Zray en Moai SUPS in ons assortiment. Kom je er niet welk sup board/merk het beste bij jou past? Neem dan vooral een kijkje bij onze Sup board kopen en Opblaasbaar sup board kopen adviesgids.

Daarnaast hebben wij ook een speciale aankoopgids voor de Fanatic Pure Air serie.

Bekijk de collectie van Fanatic:

Filter