Fanatic SUP Boards 2023

Fanatic SUP kopen? Fanatic is één van de meest toonaangevende watersport merken op het gebied van suppen en windsurfen. Fanatic is opgericht in 1981. Dit geeft aan dat zij altijd vooruitstreven met kwaliteit en service als hoofddoel.
fanatic sup

Fanatic is groot geworden op het gebied van windsurfen. In 2010 werd Stand Up Paddling toegevoegd aan het assortiment. Sebastian Wensel is de top shaper van Fanatic. Hij heeft bij Fanantic SUP de CAD technologie in het productieproces geïntroduceerd.

Addicted to ride

Fanatic SUP staat ook bekend om de quote “addicted to ride”. Dit zegt eigenlijk al waar Fanatic voor staat. De liefde voor watersport is de katalysator om steeds meer droom sup boarden te creëren. Fanatic is kwaliteit, innovatie, kennis, ervaring, consistentie, integriteit, Ocean Minded Spirit en bovenal passie!

Het juiste SUP Board

Naast Fanatic supboarden hebben we onder andere ook Red PaddleAqua Marina, Zray en Moai SUPS in ons assortiment. Kom je er niet welk sup board/merk het beste bij jou past? Neem dan vooral een kijkje bij onze Sup board kopen categoriepagina.

Bekijk de collectie van Fanatic:

Filter

Complete starters pakketten

Fanatic heeft sinds enkele jaren complete starters pakketten in hun collectie. Dit zorgt ervoor dat je een compleet Fanatic SUP Board pakket kan aanschaffen voor een scherpe prijs!

Inhoud van het Fanatic SUP Board pakket

Zoals benoemd worden de Fanatic supboarden tegenwoordig ook in complete pakketten geleverd. Maar wat zit er precies in een Fanatic pakket? Bekijk de inhoud in de onderstaande opsomming;

 1. Fanatic SUP Board
 2. 3-delige peddel
 3. Rugtas
 4. Handpomp
 5. Uitneembare vin

Voordelen van een Fanatic SUP Board Pakket kopen

Een compleet Fanatic SUP Board pakket kopen bied een aantal voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer alle accessoires los uit te zoeken en zit alles in één pakket. Daarnaast zijn de pakketten door de professionals in het team van Fanatic samengesteld waardoor je altijd kwaliteit in huis haalt!

De bestverkochte Fanatic Pure Air SUP Boards

De Pure air lijn is enorm populair onder de suppers dankzij de enorm goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk hieronder de best verkochte Fanatic Pure Air SUP Boards van het moment;

1. Fanatic Pure Air 10’4″
2. Fanatic Ray Air Touring Pure 11’6
3. Fanatic Ray Air Touring Pure 12’6

De bestverkochte Fanatic Premium SUP Boards

Ook de premium lijn is enorm populair, voornamelijk bij de gevorderde suppers. Bekijk hieronder de best verkochte Fanatic Premium SUP Boards van het moment;

 1. Fanatic Ray Air Premium Touring 11’6″
 2. Fanatic Ray Air Premium Touring 12’6″
 3. Fanatic Ray Air Enduro Premium 13″

Fanatic peddels

Fanatic heeft niet alleen een uitgebreide collectie aan SUP Boards maar ook aan peddels! De peddels van Fanatic zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde supper. Bekijk in de onderstaande opsomming de populairste Fanatic peddels van het moment;

 1. Fanatic Carbon Peddels
 2. Fanatic Bamboo Peddels
 3. Fanatic Diamond peddels

Kom je er niet helemaal uit welk Fanatic SUP Board of peddel het beste bij jou past? Stuur ons dan vooral een berichtje. We helpen graag met vrijblijvend advies op maat!