Definitie & Uitleg | Wat is een ALLROUND supboard?

Een allround supboard is inzetbaar op diverse wateren. Allround supboarden worden zowel op zee als vlakwater gebruikt.
De lengtes van een allround supboard zitten meestal tussen de 10 en 11 feet. Een allround supboard is toegankelijk voor iedereen.
Een allround board is een goede keus als je de wateren waar je op supt wilt combineren tussen zee en vlak.


Uitleg van ISUPCENTER.nl: In onze webshop zijn een tal aan allround supboarden te vinden, in dit type board is namelijk ver weg de meeste keus. Wij vinden het allround supboard echt een board voor iedereen. Zowel voor kinderen als gezinnen. Ze zijn lekker stabiel vanwege hun grote volume. Let op als je meer op zee gaat suppen, dat volume daarbij wel een rol speelt. Bekijk hier onze allround opblaasbare supboards en allround composiet supboards. Allround supboarden zijn zowel ideaal voor beginners als gevorderden!


VOORDELEN van een ALLROUND supboard uitleg

Een allround supboard is ideaal voor gezinnen. Hierbij de voordelen op een rij:

  • Allround: de naam van het board zegt het al, allround is inzetbaar voor vrijwel elke toepassing en toegankelijk voor bijna elk persoon. Daarnaast is een allround board geschikt voor op zee en vlak water.
  • Comfort: een allround supboard heeft een groot volume, dit zorgt voor veel stabiliteit. Een belangrijk rol is ook het gewicht van de gebruiker, des te zwaarder je bent des te meer volume je board nodig hebt.
  • Wendbaarheid: doordat het allround supboard iets korter is als een tour- en raceboard, is hij een stuk wendbaarder

Ook interesse in een uitleg van een supboard waar je lange tochten mee kunt maken? Neem dan een kijkje bij onze touring supboard uitleg.


Terug naar SUP kennisbank