Definitie & Uitleg | Wat is een MOAI SUPBOARD?

MOAI SUP is een Nederlands supboard merk. De sup boarden zijn ontworpen in Nederland. De inspiratie komt van de Polynesische bevolking, die het stand up paddle boarding hebben uitgevonden. Moai hanteert alleen opblaasbare supboarden.


Uitleg van ISUPCENTER.nl: Wij zijn erg blij met het nieuwe Nederlandse merk. De Moai sup boarden zijn licht, stevig, duurzaam en perfect voor beginnende suppers. We hebben diverse opblaasbare sup boarden in onze SUP Webshop. Als je opzoek bent naar een beginners supboard van hoge kwaliteit voor een leuke prijs dan is een board uit de Moai collectie zeker een goede keuze!


VOORDELEN van een MOAI supboard

Een opblaasbare supboard van dit Nederlandse merk heeft een aantal mooie voordelen, de voordelen zijn hier onder omschreven:

  • Opblaasbaar: alle paddle boarden van Moai zijn opblaasbaar
  • Beginners: de opblaasbare sups zijn ideaal voor beginners, ze zijn erg stabiel en lichtgewicht
  • Doel: bij aankoop van een Moai sup word er een donatie gemaakt aan een goed doel. Daarnaast streeft dit merk om alle producten zo milieuvriendelijk te maken

Na het lezen van onze uitleg enthousiast geworden voor een Moai SUP Board kopen? Bekijk dan vooral ons uitgebreide assortiment van Moai sups!


Terug naar SUP kennisbank