Aloha!

Welkom bij de nieuwe collectie van Moai SUP.
De SUPS van Moai zijn voor zowel beginners als gevorderden ideaal!moai-sup

Alle SUP boarden van Moai zijn opblaasbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn ze ontworpen in Nederland in samenwerking met een designer van Nike.

De missie van Moai is om de meest innovatieve en kwalitatieve watersport producten in de industrie te creëren, met een geavanceerd design en daarnaast betaalbaar voor de recreatieve markt.

Bij de aankoop van een Moai SUP Board maakt Moai een donatie naar de organisatie Waves 4 Change in Zuid-afrika.

Moai Collectie 2023

Moai SUP Boarden behoren momenteel tot een van de meest gewilde sups van Nederland. Waarom? Bekijk de reviews van Moai en kom er direct achter. De nieuwe 2023 collectie Stand Up Paddle Boarden van Moai heeft voor elke supper wel iets in huis. Van beginnende tot gevorderde suppers. Van een allround supboard tot een foil supboard. Voor iedereen zit er het juiste board tussen.

Meer weten over Moai? Lees alles over Moai in onze adviesgids.

Bekijk de 2023 collectie van Moai:

Filter

Kenmerken van een Moai SUP BOARD

De supboarden van Moai zijn prijstechnisch hele goede boarden. De sup boarden staan er om bekend dat ze zeer geschikt zijn voor beginners en intermediaire suppers. Moai maakt tot nu toe alleen maar opblaasbare stand up paddle boarden (ISUPS).

De belangrijkste kenmerken van een Moai SUP Board

 1. Opblaasbaar: alle moai SUP-boarden zijn opblaasbaar
 2. Design: de SUPS bevatten één van de mooiste designs. Ze zijn namelijk ontworpen in Nederland in combinatie met een ontwerper van Nike
 3. Beginner sup boarden: stabiele boards voor beginners maar snel genoeg om door te groeien tot intermediair
 4. Prijs/kwaliteit: het zijn kwalitatieve en complete pakketten voor een scherpe prijs. Je hoeft geen extra accessoires meer aan te schaffen, je kan direct het water op!

Voordelen van een Moai SUP Board

Één van de grootste voordelen is dat de SUPS van Moai overal mee naartoe genomen kunnen worden. Zoals eerder benoemd komt dit doordat de supboarden opblaasbaar zijn, ideaal dus!

Hier onder hebben we nog een paar bijzondere voordelen opgenoemd voor het kopen van een Moai sup board:

 • Aankoop: bij elk verkocht sup board van Moai word er een donatie gemaakt aan de organisatie Waves for Change. Waves for Change houdt zich bezig met een betere toekomst te geven aan Afrikaanse kinderen die thuis te maken hebben/hebben gehad met geweld, armoede en conflicten
 • SUP pakketten: alle Moai SUP Boarden worden in een compleet pakket geleverd
 • Perfect voor beginners: de SUPS zijn speciaal gemaakt voor de beginnende supper. Maar dit neemt natuurlijk niet weg van dat de boarden ook ideaal zijn voor gevorderden. Iedereen kan plezier hebben met de Moai SUPS!
 • Dubbel laags: de boarden zijn dubbel laags en hierdoor extra stevig

Best verkochte Moai SUP boards

Moai SUP heeft op dit moment 3 sup boards die het meest verkocht worden. Wij hebben een selectie gemaakt van deze best verkochte Moai sup boarden! Bekijk onze selectie hieronder.

Onze tips om een Moai SUP board te kopen

Ben je er nog niet helemaal uit welk Moai SUP Board je wilt kopen? We hebben hieronder nog diverse tips staan om zo je keuze makkelijker te maken.

Bij het aanschaffen van een supboard zijn er diverse aspecten waar je op moet letten. Wat belangrijk is om te weten is vooral voor welke doeleinde je de SUP gaat gebruiken.

 • Gebruik: waar ga je suppen? Je kan natuurlijk op de plas, een meer of op zee gaan suppen. Bij ISUPCENTER vind je diverse soorten boarden voor verschillende doeleinde; namelijk allround, surf, touring, race en yoga. Lees ook onze supboard aankoopgids om tot het beste besluit te kunnen komen over de aanschaf van je eigen SUP Board
 • Afmeting en volume: waarschijnlijk heb je al diverse boarden op onze website gezien. Hierbij heb je als het goed is gezien dat de afmetingen en volume van de SUPS verschillen. Zowel de afmeting als het volume van het board hebben invloed op de eigenschappen van de SUP. Bekijk dus goed welk board het best bij jou past
 • Testen: probeer een supboard uit voor dat je hem koopt en/of lees SUP Reviews

Wij hebben van elk Moai SUP-Board een gedetailleerde review gemaakt. In onderstaand overzicht staan alle reviews op een rij. Klik op een link om naar de desbetreffende review te gaan.

Conclusie

Als je kijkt naar alle kenmerken,eigenschappen en prijs dan is Moai in onze ogen het beste sup board voor beginners. Een betere kwaliteit en prijs verhouding kan je niet hebben.