Picture of David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 06/02/2023

Wij testen niet alleen ons assortiment aan Stand Up Paddle Boarden, maar ook ons assortiment aan elektrische SUP pompen. Wij vinden het zeer belangrijk dat wij achter onze eigen producten staan. Dit doen wij doormiddel van zoveel mogelijk producten te testen en uitgebreid onderzoek naar te doen. Dankzij deze reviews weten zowel wij als jij als consument wat je van een product kan verwachten. Bekijk hieronder de Outdoor Master Shark II Elektrische Pomp Review.

Wat is de Outdoor Master Shark II voor elektrische pomp?

De Outdoor Master Shark II is de beste elektrische SUP pomp van het moment. De pomp maakt gebruik van de 12 volt aansluiting van je auto. Hij kan je SUP tot wel 20 PSI oppompen!

Inhoud van de verpakking van de Outdoor Master Shark II

outdoor master shark 2 elektrische sup pomp reviewDe Outdoor Master Shark II wordt met alle benodigdheden geleverd om direct van start te kunnen gaan met pompen. De pomp, pompslang en diverse opzetstukken bevinden zich in de doos. Dankzij de diverse bijgeleverde opzetstukken kan je niet alleen je Stand Up Paddle Board opblazen maar ook andere opblaasbare producten, zoals:

Outdoor Master Shark 2 getest op vier factoren

Elke Elektrische SUP Board pomp review hanteren wij bij ISUPCENTER hetzelfde. Dit doen wij om de kwaliteit van onze tests op hetzelfde niveau te houden. Dankzij deze vaste methode kun je ook gemakkelijk elektrische pompen met elkaar vergelijken aangezien de factoren bij elke test hetzelfde zijn. Wij kijken naar de volgende vier factoren bij het testen van een elektrische pomp:
 1. We testen de kwaliteit van de pomp
 2. We kijken of de pomp gemakkelijk te vervoeren is
 3. We testen de snelheid van de pomp
 4. We kijken wat de functies zijn van pomp
Aan elke bovengenoemde factor geven wij een cijfer van 0 tot 10. In de onderstaande koppen nemen wij elke factor onder de loep en schrijven we al onze ondervindingen uit.

Kwaliteit van de pomp

De Outdoor Master Shark 2 heeft de beste kwaliteit van alle pompen die er op dit moment op de markt zijn. De pomp is gemaakt met een gepatenteerd design en staat wereldwijd bekend om zijn Amerikaanse kwaliteit!

outdoor master shark 2 elektrische pomp reviewVervoer van de pomp

Omdat de pomp rond gevormd is is hij niet altijd even gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de houder is hij gemakkelijk in de hand mee te nemen. Maar hij zal niet in elke SUP tas passen.

Snelheid van het oppompen

De Shark II is de snelste Stand Up Paddle Board pomp van het moment! De pomp kan je SUP Board in wel 10 minuten tot 15 PSI opblazen! De Shark II is een van de weinige pompen die ook de optie heeft om je SUP tot wel 20 PSI op te pompen. Dankzij het gepatenteerde koeling systeem is de kans op oververhitting minimaal. Dit zorgt ervoor dat de pomp altijd op volle kracht kan pompen.

Functies van de pomp

De pomp bevat een LCD scherm, een hendel om hem gemakkelijk aan vast te houden, een deflate functie, drukknoppen om gemakkelijk de PSI in te stellen en tot slot worden er diverse opzetstukken bijgeleverd. Bekijk de opsomming als je dat fijner vind:
  1. Oppompen van je Stand Up Paddle Board
  2. Kan je board tot wel 20PSI oppompen
  3. Kan je board ook leegpompen om hem gemakkelijk op te kunnen rollen
  4. Bevat een hendel om hem aan op te pakken
  5. Wordt geleverd met diverse opzetstukken waardoor je er diverse producten mee kan oppompen
  6. Gemakkelijk instelbaar op de gewenste PSI via de drukknoppen
  7. Dankzij het LCD scherm is het altijd inzichtelijk hoeveel PSI er al in de SUP zit
  8. Pompt een gemiddelde SUP binnen 10 minuten tot wel 15 PSI op!

Conclusie Outdoor Master Shark II SUP Pomp Review

De Outdoor Master Shark II is de beste SUP Board pomp van het moment. Dit komt zowel dankzij zijn maximale output van 20 PSI als het gepatenteerde koelsysteem en design. Daarnaast blaast de pomp je SUP razendsnel op!De Outdoor Master Shark II is een snelle, betrouwbare en royaal uitgevoerde Stand Up Paddle Board pomp.Vond je deze Outdoor Master Shark II Elektrische Pomp Review interessant? Bekijk dan ook vooral onze review over de Star Pump 9, de pomp met geïntegreerde accu.