David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 06/02/2023

Wij testen niet alleen ons assortiment aan Stand Up Paddle Boards, maar ook ons assortiment aan elektrische SUP pompen. Wij vinden het zeer belangrijk dat wij achter onze eigen producten staan. Dit doen wij doormiddel van zoveel mogelijk producten te testen en uitgebreid onderzoek naar te doen. Dankzij deze reviews weten zowel wij als jij als consument wat je van een product kan verwachten. Bekijk hieronder de Star Pump 9 Elektrische Pomp Review.

Wat is de Star Pump 9 voor elektrische pomp?

De Star Pump 9 is de meeste geavanceerde pomp van de Star Pump collectie. Dankzij de geïntegreerde accu ben je namelijk niet afhankelijk van de auto en kan je hem op elke gewenste plek gebruiken!

Inhoud van de verpakking van de Star Pump 9

star pump 9 elektrische pomp review De Star Pump 9 wordt me alle benodigdheden geleverd om direct van start te kunnen gaan met pompen. De pomp, pompslang en diverse opzetstukken bevinden zich in de doos. Dankzij de diverse bijgeleverde opzetstukken kan je niet alleen je SUP Board opblazen maar ook andere opblaasbare producten, zoals:

Star Pump 9 getest op vier factoren

Elke Elektrische SUP Board pomp review hanteren wij bij ISUPCENTER hetzelfde. Dit doen wij om de kwaliteit van onze tests op hetzelfde niveau te houden. Dankzij deze vaste methode kun je ook gemakkelijk elektrische pompen met elkaar vergelijken aangezien de factoren bij elke test hetzelfde zijn. Wij kijken naar de volgende vier factoren bij het testen van een elektrische SUP Board pomp:
 1. We testen de kwaliteit van de pomp
 2. We kijken of de pomp gemakkelijk te vervoeren is
 3. We testen de snelheid van de pomp
 4. We kijken wat de functies zijn van pomp
Aan elke bovengenoemde factor geven wij een cijfer van 0 tot 10. In de onderstaande koppen nemen wij elke factor onder de loep en schrijven we al onze ondervindingen uit.

Kwaliteit van de pomp

Net zoals de andere pompen van het merk Star Pump is ook de Star Pump 9 zeer kwalitatief. De pomp doet altijd wat hij moet doen. Daarnaast zijn we ook zeer te spreken over de kwaliteit van de accu. Een gemiddelde SUP kan hij wel 2 tot 3 keer oppompen op één acculading.

Vervoer van de pomp

Omdat de Star Pump 9 zeer luxe is uitgevoerd met onder anderen een geïntegreerde accu en deflate (leegloop) functie is de pomp relatief groot in vergelijking tot zijn broertjes. Dit zorgt er dus ook voor dat hij minder makkelijk te vervoeren is. Het is niet dat de pomp te groot is om in je hand mee te nemen, maar het gaat meer om in de tas. Je zal veel ruimte vrij moeten hebben in je SUP tas om de pomp erbij kwijt te kunnen.

Snelheid van het oppompen

De snelheid zijn we zeer over te spreken! De pomp blaast een SUP in zo een 10 tot 12 minuten op tot 15 PSI op. Dit maakt hem even snel als de Star Pump 8. Ze maken ook gebruik van dezelfde twee interne motoren. De eerste motor blaast 350 liter per minuut in het board tot het board 1 PSI heeft bereikt. Bij 1 PSI schakelt de pomp automatisch over naar de tweede motor met een volumestroom van 70 liter per minuut. Deze methode zorgt ervoor dat de SUP razendsnel kan worden opgeblazen. De pomp bevat een LCD scherm, een hendel om de pomp gemakkelijk aan vast te houden, een deflate functie, verlichting, een USB aansluiting, een geïntegreerde accu, drukknoppen om gemakkelijk de PSI in te stellen en tot slot worden er diverse opzetstukken bijgeleverd. Bekijk de opsomming als je dat makkelijker vind:
 1. Oppompen van je Stand Up Paddle Board
 2. Kan je board tot wel 16PSI oppompen
 3. Heeft zowel verlichting als twee USB aansluitingen
 4. Bevat een geïntegreerde accu om de pomp overal te kunnen gebruiken. Is de accu leeg? Dan kan je altijd nog de 12 volt stekker voor op de auto gebruiken
 5. De pomp laad je gemakkelijk op via het normale stroomnet
 6. Kan je board ook leegpompen om hem gemakkelijk op te kunnen rollen
 7. Bevat een hendel om hem aan op te pakken
 8. Wordt geleverd met diverse opzetstukken waardoor je er diverse producten mee kan oppompen
 9. Gemakkelijk instelbaar op de gewenste PSI via de drukknoppen
 10. Dankzij het LCD scherm is het altijd inzichtelijk hoeveel PSI er al in de SUP zit

Conclusie Star Pump 9 Elektrische SUP Pomp Review

Wanneer je het meest geavanceerde wilt hebben en niet afhankelijk wilt zijn van je auto dan is de Star Pump 9 de ideale SUP pomp voor jou! De Star Pump 9 is een kwalitatieve, snelle, luxe, draadloze en betrouwbare elektrische SUP pomp! Vond je de Star Pump 9 Elektrische SUP Pomp Review interessant en wil je meer weten over de Star Pump pompen? Lees dan vooral onze Star Pump aankoopgids.