Dé SUP webshop van Nederland Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland en België Betaal achteraf!

Welkom op onze adviespagina voor de supboarden van Fanatic. Fanatic is van naturen een windsurf merk, maar heeft ook eigen supboarden genaamd Pure Air. De Fanatic Pure Air boarden zijn ontworpen voor iedereen, zijn gemakkelijk te vervoeren, eenvoudig in te stellen en heel stabiel. Voor elke soort supper zijn de boarden van Fanatic zeer geschikt en daarnaast is de Pure lijn van Fanatic ook nog eens budgetvriendelijk. In deze advies pagina vertellen we je graag meer over de Fanatic Pure Air supboarden.


Beste Fanatic Pure Air supboards van dit moment

Waarschijnlijk heb je al gezien dat wij Fanatic supboards verkopen. Om er voor te zorgen dat jij het juiste board van Fanatic aanschaft hebben we deze adviesgids opgesteld. In deze gids vind je alles waar je op moet letten en hoe je weet wat het juiste board voor jou is. We starten het advies met de beste Fanatic Pure Air supboards van dit moment, dit zijn de boarden die wij in het assortiment hebben en waar wij erg over te spreken zijn:

Eigenschappen van de Fanatic Pure Air supboarden

Elk merk heeft natuurlijk zijn eigen eigenschappen en ook de boarden van Fanatic. Zo zijn de boarden van Fanatic budgetvriendelijk en zijn toegankelijk voor elk soort supper. Fanatic onderscheidt zich niet alleen in de prijs, maar er zijn veel meer eigenschappen van de boarden van Fanatic. Hieronder zal ik de eigenschappen toelichten van de boarden van Fanatic.

De belangrijkste eigenschappen van de supboarden van Fanatic Pure Air

  1. Drop Stitch Light-technologie: alle boarden van Fanatic worden gefabriceerd met de zogeheten Drop Stich Light-technologie. Dit is een technologie die zorgt dat de boarden op een duurzame manier worden gemaakt. Naast dat dit duurzaam is zorgt dit ervoor dat het board echt super sterk wordt en bijna onverwoestbaar is, daarnaast is het een goedkope manier wat de board weer aantrekkelijk maakt in prijs.
  2. Maat van de boarden is geschikt voor iedereen: de boarden van Fanatic worden gemaakt in standaard maten. Deze maten zijn geschikt voor iedereen, voor een kind maar ook voor een volwassen persoon. Dit maakt het board ook weer duurzaam, doordat je nog het board aan hoeft te passen aan je lengte. Dit geldt ook voor de peddels, de peddels zijn allemaal verstelbaar.
  3. Bagagenetten aanwezig: elke board heeft een bagage net. Dit is heel handig om je bagage aan vast te maken, let er wel op dat dit nat kan worden.
  4. Handvat op het board: op elk board zit een handvat. Met dit handvat kun je het board makkelijk overal mee naar toe slepen.
  5. Diamond grooving footpad: de supboards hebben het zogeheten “Diamond grooving footpad”. Dit houdt in dat de voetzool waar je opstaat voor ultieme grip en comfort zorgt.

Naast deze standaard eigenschappen van Fanatic zijn er ook pakketdeals. Bij een pakketdeal wordt alles geleverd voor een middagje suppen, denk aan een peddel, reparatieset, pomp en rugtas. De rugtas zijn ook van hoogwaardige kwaliteit en maakt het geschikt om het supboard comfortabel mee te nemen.


Uitgelicht: Fanatic Pure Air starterspakket

Wij raden ten alle tijden aan om te kiezen voor een starterspakket. Een starterspakket is een perfecte start voor als je nog geen supaccessoires hebt. In zo’n pakket zit alles wat je nodig hebt, denk aan peddel, rugzak, pomp en reparatieset. Dit zijn alle spullen die je nodig hebt om te suppen. Het apart aanschaffen van deze accessoires is duurder dan wanneer je het koopt in een combinatie met een starterspakket.

Inhoud starterpakket:

  • Fanatic SUP board
  • Fanatic Peddel
  • Rugzak
  • Reparatieset
×
×

Winkelmand