Red Paddle Co SUP Boards 2023

De inflatable (opblaasbare) SUP boarden van Red Paddle Co zijn de beste opblaasbare sup boarden ter wereld. SUP boards van Red Paddle Co zijn van ongekende kwaliteit. De sups zijn namelijk verbazingwekkend sterk en stijf. Het assortiment van Red Paddle is heel divers, voor elk persoon is er wel de juiste SUP te vinden.

Red Paddle Collectie

De nieuwe 2023 collectie van Red Paddle Co is nu verkrijgbaar op onze webshop. De Red Paddle boards hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn er ook leuke en betere upgrades gekomen, zoals:
v-hull, nieuwe bungee koorts, een snellere titan II pomp en tot slot een twin fin. De tas is volledig vernieuwd, de tas heeft nog meer comfort gekregen. Daarnaast zijn zelfs de peddels volledig vernieuwd. De peddels hebben nu een elastisch draad vanbinnen door de hele peddel lopen, zodat de 3-delige peddel goed bij elkaar blijft en je geen onderdelen meer kwijt kan raken.

Inflatable SUP Boarden

Red Paddle richt zich sinds 2008 volledig op inflatable sups. Door hun kennis zijn zij op dit gebied dé nummer 1 specialist in het maken van inflatable supboards. Het is een merk dat altijd probeert te innoveren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Kwaliteit staat bij Red Paddle ten alle tijden voorop.

De inflatable sup boarden zijn overal gemakkelijk mee naartoe te nemen. De sups passen namelijk in de unieke bijgeleverde rugtas. Je kan dus ten alle tijden je Stand Up Paddle Board overal mee naartoe nemen. Nog een voordeel van een Red Paddle sup is dat je hem binnen 5 à 10 minuten hebt opgepompt dankzij de Titan II pomp. Zo heb je meer tijd om te genieten op het water!

RSS stiffening systeem

Red Paddle SUP heeft een patent op het “RSS stiffening system”. Deze speciale technologie wordt dus alleen bij Red Paddle gebruikt. Dit systeem zorgt ervoor dat de supboards nog stijver worden waardoor ze minder buigen en minder weerstand hebben op het water. Red Paddle evenaart daardoor bijna de hardheid en stijfheid van hardboards.

Tot wel 5 jaar Garantie

Wanneer je je Red Paddle SUP binnen 3 maanden na aanschaf aanmeld via de Red Paddle Site, dan word de garantie tot wel 5 jaar verlengt!

Naast Red Paddle hebben wij onder andere ook FanaticMoai en Aqua Marina in onze webshop. Kom je er niet welk sup board/merk het beste bij jou past? Neem dan vooral een kijkje bij zowel onze sup board kopen als opblaasbaar sup board kopen adviesgids.

Daarnaast hebben we ook een speciale aankoopgids voor Red Paddle CO SUPS.

Bekijk de collectie van Red Paddle:

Filter