De inflatable (opblaasbare) sup boarden van Red Paddle SUP zijn de beste opblaasbare sup boarden van de wereld. SUP boards van Red Paddle Co zijn van ongekende kwaliteit. De sups zijn namelijk verbazingwekkend sterk en stijf. Het assortiment van Red Paddle is heel divers, voor elk persoon is er wel de juiste SUP te vinden.

Red Paddle Nieuwe Collectie 2021

De nieuwe collectie van Red Paddle Co 2021 is nu verkrijgbaar via onze website. De Red Paddle boards hebben een nieuwe uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn er ook leuke en betere upgrades gekomen zoals:
v-hull, nieuwe bungee koorts, een snellere titan II pomp, twin fin.

Inflatable SUP Boarden

Red Paddle richt zich sinds 2008 alleen op inflatable sups. Door hun kennis zijn zij op dit gebied dé nummer 1 specialist in het maken van inflatable supboards. Het is een merk dat altijd probeert te innoveren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Kwaliteit staat bij Red Paddle ten alle tijden voorop.

De inflatable sup boarden zijn overal gemakkelijk mee naartoe te nemen, de sups passen in een speciaal gemaakte bijgeleverde rugtas. Je kan dus altijd en overal je Stand Up Paddle Board meenemen. Nog een voordeel van deze sup is dat je hem binnen 5 à 10 minuten hebt opgepompt, zo heb je meer tijd om te genieten op het water!

RSS stiffening systeem

Red Paddle SUP heeft een patent op het “RSS stiffening system”. Deze speciale technologie word dus alleen bij Red Paddle gebruikt. Dit systeem zorgt ervoor dat de supboards nog stijver worden waardoor ze minder buigen en minder weerstand hebben op het water. Red Paddle evenaart daardoor bijna de hardheid en stijfheid van hardboards.

Naast Red Paddle hebben wij ook Fanatic en Aqua Marina SUP op onze webshop. Kom je er niet welk sup board/merk het beste bij jou past? Neem dan vooral een kijkje bij zowel onze adviespagina over het aanschaffen van een supboard als onze adviespagina over het aanschaffen van een opblaasbaar sup board.

Daarnaast hebben we ook een speciale aankoopgids voor de Red Paddle CO serie. Bekijk hier onder de gehele 2021 collectie stand up paddle boarden van Red Paddle Co.

Filter