Definitie & Uitleg | Wat is een FANATIC SUPBOARD?

Fanatic is een toonaangevend watersportmerk. Fanatic bestaat al vanaf 1981. Ze hebben al meer als 30 jaar ervaring op watersport gebied. Het merk staat bekend om hun kites, windsurf, surf en supboards die zij ontwikkelen. Daarnaast hebben ze veel watersport accessoires. Vanaf 2010 hebben zij SUP boards en accessoires in de productie. Sebastiaan Wenzel zorgt voor de shapes (vormen) van de supboarden. Hij heeft ook CAD technologie in het productieproces van supboarden toegevoegd. Er is een range aan opblaasbare sup boards en composiet sup boards. Voor iedere watersporter heeft Fanatic wel iets in huis.


Uitleg van iSUPCENTER.nl: wij hebben vanaf dat wij begonnen zijn met de SUP Webshop altijd het merk Fanatic onder anderen in onze collectie gehad. Iedereen die aan watersport doet kent het merk Fanatic. Door hun grote schaal aan opblaasbare en hardboards sups kunnen zij aan ieder persoon een goed supboard aanbieden. Dit maakt het voor zowel ons als de consument makkelijk, omdat er genoeg keuze is.


Voordelen van een FANATIC SUPBOARD

Het merk Fanatic is erg groot op gebied van supboarden. Hierbij hebben we diverse voordelen benoemd van een Fanatic supboard:

  • Diverse supboarden: zij hebben opblaasbare SUPS en hardboard SUPS
  • Optie voor windsurf: sommige supboarden hebben de optie tot beschikking om er mee te windsurfen.
  • Shape: de supboarden beschikken over goede shapes (vormen).
  • Designs: door hun gave designs vallen ze extra op

Op zoek naar een sup board van een vergelijkbaar merk? Neem dan een kijkje bij de supboarden van Red Paddle Co.