Picture of David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 06/02/2023

Wij testen niet alleen ons assortiment aan SUP Boards, maar ook ons assortiment aan elektrische SUP pompen en de bijbehorende accessoires. Ditmaal is het de beurt aan de Star Pump Powerbank. Bekijk de Star Pump Elektrische Pomp Powerbank Review hier onder.

Wat is de Star Pump Powerbank voor accessoire?

De Star Pump Powerbank zorgt ervoor dat je elke elektrische SUP pomp met 12 volt draadloos kan maken. Deze powerbank is namelijk speciaal gemaakt om je Elektrische SUP Pomp op aan te sluiten zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van de auto. Het is dus ook wel een draadloze accu te noemen.

Inhoud van de verpakking van de Star Pump Powerbank

star pump elektrische pomp powerbank review De powerbank wordt in een compacte verpakking geleverd met de volgende inhoud:
  • Star pump Powerbank
  • Oplader voor het stroomnet
Je kan dus direct van start met het gebruiken van de powerbank wanneer je hem binnen hebt.

Star Pump powerbank getest op vier factoren

Elke powerbank review hanteren wij bij ISUPCENTER hetzelfde. Dit doen wij om de kwaliteit van onze tests op hetzelfde niveau te houden. Dankzij deze vaste methode kun je ook gemakkelijk powerbanks met elkaar vergelijken aangezien de factoren bij elke test hetzelfde zijn. Wij kijken naar de volgende vier factoren bij het testen van een powerbank:
  1. We testen de kwaliteit van de powerbank
  2. We kijken of het gemakkelijk te vervoeren is
  3. We testen de capaciteit
  4. We kijken wat de oplaad mogelijkheden zijn
Aan elke bovengenoemde factor geven wij een cijfer van 0 tot 10. In de onderstaande koppen nemen wij elke factor onder de loep en schrijven we al onze ondervindingen uit.

Kwaliteit van de draadloze accu

De Star Pump Powerbank zijn kwaliteit is erg degelijk. Je kunt de Powerbank bij goed en netjes gebruik met gemak een paar jaar gebruiken.

Vervoer van de powerbank

De draadloze accu is zeer compact waardoor je hem gemakkelijk kan vervoeren. Dankzij de compactheid past hij in zowel elke SUP Board tas. Daarnaast is de accu ook licht in gewicht, dit maakt hem ook fijn om mee te nemen.

Capaciteit van de powerbank

De powerbank kan wel 2 tot 3 Stand Up Paddle Boarden op één acculading oppompen. Dit zorgt ervoor dat je hem niet na elke SUP trip hoeft op te laden, ideaal dus!

Oplaadmogelijkheden van de accu

De accu is na gebruik op te laden via het normale stroomnet. Dit zorgt ervoor dat als je thuis bent hem gemakkelijk onder de lader kan leggen. Daarnaast wordt het oplaadsnoer erbij geleverd, het is dus plug and play!

Conclusie Star Pump Powerbank Review

De Star Pump Powerbank is ideaal voor als je een elektrische pomp hebt met een 12 volt aansluiting. De Powerbank zorgt ervoor dat je de pomp draadloos kan maken en dus onafhankelijk van de auto.De Powerbank is van goede kwaliteit en heeft ook meer dan genoeg capaciteit om je SUP Board op te pompen in combinatie met een elektrische pomp. Daarnaast is de accu gewoon op te laden via het normale stroomnet.Vond je deze Star Pump Powerbank review interessant? Bekijk dan ook de van de Outdoor Master Shark II Review of de Star Pump 8 Review. Deze elektrische pompen passen perfect bij de powerbank!