Wat is Aqua Marina? Aqua Marina is één van de populairste opblaasbare supboard-, kajak- en speedboot merken dat wereldwijd meer dan een miljoen Stand Up Paddle Boarden heeft verkocht. Het merk is betaalbaar en heeft een hoogwaardige collectie aan watersport producten te bieden. Aqua Marina heeft een breed assortiment met de meest populaire watersport artikelen van dit moment.

aqua marina logo

Inhoud Aqua Marina SUP board koopgids

De Beste Aqua Marina supboards van dit moment

Dit merk heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, wij hebben een selectie gemaakt van de beste Aqua Marina sup boarden van dit moment! Bekijk onze exclusieve selectie:

Eigenschappen van een Aqua Marina sup board

Vergeleken met andere SUP merken staat Aqua Marina bekend om hun prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks dat Aqua Marina geen A kwaliteit supboarden leveren is het merk wel super bekend. Zij richten zich namelijk volledig op de recreant. We hebben de belangrijkste eigenschappen van Aqua Marina hier onder samengevat.

De belangrijkste eigenschappen van de supboarden van Aqua Marina

 1. Opblaasbaar: Aqua Marina staat bekend om hun opblaasbare supboarden die gemakkelijk mee te nemen zijn
 2. Stabiel: het zijn over het algemeen stabiele supboarden, dus perfect voor een beginnende supper
 3. Diversiteit: er zijn diverse SUP pakketten beschikbaar die gecombineerd kunnen worden met andere watersporten zoals kajak en windsurfen.

Voordelen van een Aqua Marina SUP board

Aqua Marina is erg bekend bij de recreant die zich graag op het water bevind. Wat zijn de voordelen van een supboard merk als Aqua Marina? Hier onder hebben we de voordelen beschreven:

 • Voor elke supper een board: voor elk persoon is er wel het juiste supboard te vinden in de collectie van Aqua Marina. Belangrijk is om te weten welke doel jij hebt als je gaat suppen. Als je je doel eenmaal weet dan kan je het juiste supboard kiezen
 • Vervoeren: alle supboarden worden geleverd met een tas, hiermee kan je hem gemakkelijk mee vervoeren. De SUP past makkelijk in je auto!
 • Voordelige keus: goedkoop in aanschaf en betaalbaar voor de beginnende supper
 • Prijs/kwaliteit: de Aqua Marina supboarden zijn goedkoop, maar dit is zeker niet af te lezen aan de kwaliteit. Dit maakt dat Aqua Marina een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen heeft

 

aqua marina sup vapor

Uitgelicht: Aqua Marina Vapor starterspakket

Aqua Marina hun collectie beschikt over perfecte SUP boards voor mensen die willen beginnen met suppen en niet te veel geld willen uitgeven aan hun eerste supboard. Dit starterspakket van Aqua Marina biedt alles wat je nodig hebt als beginnende supper. De Vapor is stabiel, betaalbaar, compleet en kwalitatief. Alles wat je dus nodig hebt als beginnende supper. Dit supboard is zoals de meeste supboarden in onze webshop opblaasbaar. Dit maakt hem perfect om gemakkelijk te kunnen opslaan zodat het board te veel ruimte in beslag neemt.

Inhoud van het pakket:

 • Aqua Marina Vapor supboard
 • Aqua Marina 3-delige peddel
 • Rugtas
 • Pomp
 • Leash
 • Uitneembare vin
Aqua Marina SUP Test

Wij bij Isupcenter testen de Stand Up Paddle Boarden die wij op onze website verkopen. Zo hebben wij dus ook een review gemaakt van onder andere de Aqua Marina Vapor en de Aqua Marina Fusion, de twee vlagschepen van Aqua Marina. Deze twee vlagschepen zijn heerlijke allrounders voor de beginnende supper die voor vrijwel elk doeleind te gebruiken zijn. Zoals we van Aqua Marina gewend zijn is zowel de Vapor als de Fusion scherp geprijsd. Het oppompen van de sups kost maar 5 tot 10 minuten, hierdoor kan je optimaal genieten van je Stand Up Paddle avontuur!


Onze tips voor een Aqua Marina supboard kopen

Er is momenteel een zeer groot aanbod aan SUP boarden. Het belangrijkste is dat je weet voor welke toepassing(en) je het supboard gaat gebruiken. Kom je er niet helemaal uit welk SUP-Board het beste bij jou past? Lees dan vooral onze sup board advies gids.

Hieronder geven wij enkele tips om de juiste keuze te maken:

 • Waar ga je het supboard voor gebruiken? voor elk SUP doeleind heb je een type supboard, zoals voor op zee, wildwater en/of vlak water
 • Formaat supboard: het formaat van de sup is erg belangrijk, vooral voor beginnende mensen. Die willen namelijk graag een stabiel board, des te breder het board des te stabieler
 • Lees reviews en ervaringen: lees je goed in en bekijk ook diverse reviews

Kan je het juiste supboard voor jou niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen je graag! In onze uitgebreide advies gids leggen we precies uit welk board het beste bij jou past. Neem dus ook vooral een kijkje in de adviesgids!

Lees onze blogs over suppen!