Dé SUP webshop van Nederland Gratis verzending vanaf €75,- in Nederland en België Betaal achteraf!

Definitie & Uitleg | Wat is Red Paddle Co?

Red Paddle Co is één van de meest bekende merken op het gebied van inflatable supboarden. De supboarden zijn in diverse omstandigheden getest. Het merk bestaat al vanaf 2008, dit was het jaar dat SUP (stand up paddle boarding) echt heel erg begon te groeien. Sindsdien is Red Paddle met hun nieuwe technologiën het meeste vooruit strevende supboard merk wat er momenteel is.


Uitleg van ISUPCENTER.nl: in onze webshop vind je diverse soorten inflatable supboarden van het merk Red Paddle Co. Wij zijn ontzettend blij met de kwaliteit van Red Paddle inflatable supboards. Als je ziet op welke manieren deze supboarden zijn getest, dan sta je versteld hoe sterk deze sups zijn. Bekijk op onze webshop één van de populairste supboarden van Red Paddle Co hier.


VOORDELEN van Red Paddle Co

Red Paddle SUP is de nummer 1 specialist op het gebied van inflatable supboarden, hier onder zijn de voordelen beschreven:

  • Sterk: gemaakt van 2 lagen pvc, dit maakt het board super sterk
  • Duurzaam: de boarden zijn gemaakt van een speciaal drop-stitch materiaal, waardoor het board super duurzaam is.
  • Stijf: Mede door rocker stiffening systeem oftewel het RRS systeem word het supboard bijna net zo stijf als een hardboard supboard. Door de speciale staaf van carbon die je op het board kan monteren, blijft de rocker van het board extra stijf. Dit zorgt er voor dat je meer glide hebt op het water, wat dus resulteert in meer snelheid en dat je je snelheid kan blijven behouden.
  • Garantie:  Alle supboarden van Red Paddle hebben 12 maanden garantie op fabrieksfouten.

Op zoek naar een vergelijkbaar supboarden merk? Neem dan ook een kijkje bij de Fanatic opblaasbare of Fanatic hardboard supboarden.


Terug naar SUP kennisbank

×
×

Winkelmand