David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt op: 15/03/2023

Het merk Moai staat bekend om hun design en dat zij met elke aankoop een donatie geven aan een goed doel genaamd Waves for Change.
Een belangrijk punt voor Moai is dat hun zo milieuvriendelijk mogelijk te werk willen gaan. Bij ISUPCENTER vind je diverse voordeel pakketten van het merk Moai. In deze aankoopgids van Moai vertellen we graag meer over deze unieke opblaasbare supboarden.

Inhoud Moai SUP Board kopen adviesgids

moai logo

Kenmerken van een Moai SUP BOARD

De supboarden van Moai zijn prijstechnisch hele goede boarden. De sup boarden staan er om bekend dat ze zeer geschikt zijn voor beginners en intermediaire suppers. Moai maakt tot nu toe alleen maar opblaasbare stand up paddle boarden (ISUPS).

De belangrijkste kenmerken van een Moai SUP Board

 1. Opblaasbaar: alle moai SUP-boarden zijn opblaasbaar
 2. Design: de SUPS bevatten één van de mooiste designs. Ze zijn namelijk ontworpen in Nederland in combinatie met een ontwerper van Nike
 3. Beginner sup boarden: stabiele boards voor beginners maar snel genoeg om door te groeien tot intermediair
 4. Prijs/kwaliteit: het zijn kwalitatieve en complete pakketten voor een scherpe prijs. Je hoeft geen extra accessoires meer aan te schaffen, je kan direct het water op!

Voordelen van een Moai SUP Board

Één van de grootste voordelen is dat de SUPS van Moai overal mee naartoe genomen kunnen worden. Zoals eerder benoemd komt dit doordat de supboarden opblaasbaar zijn, ideaal dus!

Hier onder hebben we nog een paar bijzondere voordelen opgenoemd voor het kopen van een Moai sup board:

 • Aankoop: bij elk verkocht sup board van Moai word er een donatie gemaakt aan de organisatie Waves for Change. Waves for Change houdt zich bezig met een betere toekomst te geven aan Afrikaanse kinderen die thuis te maken hebben/hebben gehad met geweld, armoede en conflicten
 • SUP pakketten: alle Moai SUP Boarden worden in een compleet pakket geleverd
 • Perfect voor beginners: de SUPS zijn speciaal gemaakt voor de beginnende supper. Maar dit neemt natuurlijk niet weg van dat de boarden ook ideaal zijn voor gevorderden. Iedereen kan plezier hebben met de Moai SUPS!
 • Dubbel laags: de boarden zijn dubbel laags en hierdoor extra stevig
moai sup pakket kopen

Uitgelicht: Moai 11 Sup board pakket

Heb je het suppen net ontdekt en wil je nu je eigen sup aanschaffen? Met het Moai 11 allround SUP voordeel pakket maak je een goede start.

Bekijk hieronder de inhoud van het SUP voordeel pakket:

Inhoud sup voordeel pakket:

 • Moai 11 SUP board
 • Moai Peddel
 • Pomp
 • Leash
 • Uitneembare middenvin
 • Trolley Rugtas

Onze tips om een Moai SUP board te kopen

Ben je er nog niet helemaal uit welk Moai SUP Board je wilt kopen? We hebben hieronder nog diverse tips staan om zo je keuze makkelijker te maken.

Bij het aanschaffen van een supboard zijn er diverse aspecten waar je op moet letten. Wat belangrijk is om te weten is vooral voor welke doeleinde je de SUP gaat gebruiken.

 • Gebruik: waar ga je suppen? Je kan natuurlijk op de plas, een meer of op zee gaan suppen. Bij ISUPCENTER vind je diverse soorten boarden voor verschillende doeleinde; namelijk allround, surf, touring, race en yoga. Lees ook onze supboard aankoopgids om tot het beste besluit te kunnen komen over de aanschaf van je eigen SUP Board
 • Afmeting en volume: waarschijnlijk heb je al diverse boarden op onze website gezien. Hierbij heb je als het goed is gezien dat de afmetingen en volume van de SUPS verschillen. Zowel de afmeting als het volume van het board hebben invloed op de eigenschappen van de SUP. Bekijk dus goed welk board het best bij jou past
 • Testen: probeer een supboard uit voor dat je hem koopt en/of lees SUP Reviews

Wij hebben van elk Moai SUP-Board een gedetailleerde review gemaakt. In onderstaand overzicht staan alle reviews op een rij. Klik op een link om naar de desbetreffende review te gaan.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan vooral een berichtje, we helpen je graag bij de aanschaf van je SUP Board!

Wil je een Moai SUP Board kopen na het lezen van deze aankoopgids? Bekijk dan vooral ons uitgebreide assortiment via de onderstaande knop!

Lees onze blogs over suppen!